Detalji poslednjeg razgovora Jelene sa kumom ukazuju na jednu strašnu stvar!

- Zvali smo i sigurnu kuću i prijatelje i poznanike svih mogućih ustanova za koje smo verovali da bi bili od pomoći

  • 7
Zoran Marjanović, Jelena Krsmanović

Foto: Telegraf, Facebook/Jelena Jeca Krsmanovic

Jelenu Marjanović (33) nakon ubistva porodica je tražila u Sigurnoj kući jer je planirala da zbog porodičnog nasilja potraži utočište baš tamo. Ovo je odmah posle Jeleninog ubistva izjavila Vera Vukomanović, kuma porodice Marjanović.

Jelenine sveske kriju trag do ubice? Otkriven ključni detalj iz istrage zločina koji godinu i po dana trese Srbiju

Marjanovići slave slavu Đurđic u četvrtak: Ove godine će biti skroz drugačija, kakva nije bila ni posle Jeleninog ubistva!

Kuma Vera je od početka bila najveća podrška Marjanovićima i tvrdila da niko nije kriv za Jelenino ubistvo, ali se ipak, u aprilu prošle godine nakon pronalaska Jeleninog tela u kanalu pored nasipa, svesno ili nesvesno izlanula i doslovno rekla:

- Ne možemo da verujemo da neko kaže da nismo odmah zvali policiju nakon što je Jelena nestala na nasipu. Ja sam je lično zvala, a Zoran je sa Jeleninom slikom otišao u središte beogradske policije. Zvali smo i sigurnu kuću i prijatelje i poznanike svih mogućih ustanova za koje smo verovali da bi bili od pomoći.

Printskrin: Youtube

Osim te izjave, kuma je uvek isticala da su Zoran i Jelena bili u velikoj ljubavi, piše "Informer".

Ipak,, šest meseci posle ubistva, mediji su objavili snimak sa slave Marjanovića na kojem se vidi kako je Jelena u modricama po rukama i licu, što je Zoran demantovao tvrdeći da je u pitanju montaža.

- Nije istina da sam tukao Jelenu, na nju ni prašina nije pala, a kamoli moja ruka. Nikad je nisam udario. Pa, na slavi je bilo 100 ljudi, kako je to moglo da ostane neprimećeno. Ovo je prevršilo svaku meru. Ostalo je još samo da mi stave vampirske zube, šta se sve pisalo o meni - rekao je tada Zoran.

Veliku pometnju izazvalo je svedočenje kume u tužilaštvu u oktobru jer je tvrdila da se poslednja čula sa Jelenom uoči ubistva, tačno u 16.42 dana kada je ubijena, što se kosi sa Zoranovom izjavom da je potraga za njom tad već bila u toku.

Jelenin muž je, naime, tvrdio da je nestala skoro sat ranije - trčeći od jedne do druge rampe na nasipu u Borči, kao i da se poslednji put čula sa svojom majkom u 15.30 časova tog podneva.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA