• 12

Zaklao ženu na slavi jer su mu smetali njeni gosti: Krv šikljala, deca i unuci sve gledali. Prošlo je dve godine od jezivog ubistva kod Kruševca

- Zaklao ju je s leđa. Bio je kasapin, uradio je to u sekundi - objašnjava njihova ćerka Olivera

  • 12

Mesar Nebojša Pavlović iz sela Varvarin kod Kruševca zavio je svoju porodicu u crno kada je na krsnoj slavi Sveti Đurđic nožem usmrtio svoju suprugu Milicu, i to pred svim gostima, unucima i decom.

ZAKLAO SAM JE NA SLAVI, JER JE ZVALA SAMO SVOJE GOSTE: Stravično priznanje MESARA koji je prerezao vrat svojoj ženi!

- I danas kad se setim tog dana, jednako mi je teško. Sliku oca kako napada majku nožem, pa kreće na moju decu mislim da nikad neću izbaciti iz glave - priseća se ćerka Olivera Milenović za beogradske medije i dodaje da je njena majka godinama trpela batine i maltretiranje.

Milicu je suprug tukao od početka sklapanja braka, a tek kada je u jednom trenutku nasrnuo i na Oliverinu decu, ona i njen brat su oca prijavili policiji. Nakon toga, nisu pričali gotovo dve godine, a prvi susret desio se tog dana kada je Nebojša došao u porodičnu kuću.

- Kada je ušao u sobu, imao je čudan pogled, ali sam se ponadala da je došao konačno da se izmirimo, jer nam je slava. Obišao je sto, pozdravio se sa mojim ujakom i krenuo za majkom. Zaklao ju je s leđa. Bio je kasapin, uradio je to u sekundi - plačnim glasom priča Olivera.

- Mama se samo okrenula i rekla "Vodite ga odavde, ubode me", a zatim naslonila na sudoperu i pala. U sledećem trenutku, tata je krenuo ka mojoj ćerki, ali ga je ujak sprečio da napravi još veći pokolj, bacivši se na njega - priča Olivera.

Nebojša Pavlović pronađen je mrtav u kruševačkom zatvoru, gde je boravio nakon što je uhapšen posle stravičnog zločina koji je počinio. Olivera kaže da su tek nakon njegove smrti saznali da je bio teško bolestan, te su pretpostavljali da je to mogao biti uzrok što je potegao nož na njihovu majku.

- Brat i ja smo se zakleli tog dana, kada je ubio majku, da nikad u kuću neće ući. Kada je umro, razmišljali smo da li da platimo nekome da ga sahrani, ali smo odustali od toga kako ne bismo navukli neko prokletstvo na decu. Ne osećam ništa kad mu palim sveću, to radimo reda radi - priča ona.

Inače, Olivera i njena porodica od tada više ne slave, tj. ne pozivaju goste u kuću na dan krsne slave, već je samo obeleže uz pravoslavne običaje, a drugi deo dana posvećuju odlasku na Miličin grob.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Komentari

  • Dina

    Bože pomozi Srpskim ljudima, muškog roda, Da se umire, prestanu da ubijaju Žene. NE, GOLI OTOK PONOVITI, NEK TAMO LEČE HISTERIJU I FRUSTRACIJE. molim. GOLI OTOK. PONOVO OTVORITI

  • renata

    Ne daj boze da se ne radi o pravoslavcima. Da je neka manja verska zajednica, na primer Jehovini svedoci, odmah bi rulja krenula da pobije sve clanove te zajednice. Obicno kad neko pocini ovakav gnusan zlocin neki se oglase i kazu da je to sigurno neka sekta. Pa, eto, narode, sta se radi na slavama. Mozda ne uvek ubistva ali da se napiju i pobiju to se cesto dogadja. I sta ima da mu pali svecu reda radi. Prestanite da budete vernici reda radi nego se drzite vise Bozjih zapovedi.

  • Luna

    Od pocetka braka je bio i maltretirao, sta je cekala tolike godine? Drvo se sece u korenu.

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima