Surovi ubica opet na slobodi: Mali Ugar (34) prvi put ubio sa 15 godina, sud ga oslobodio, a sad ima pravo i na odštetu od države

Ugarković je inače nakon dve godine skrivanja, uhapšen zbog sumnje da je ubio Jovicu Jankovića (33) u Batajnici

  • 23

Apelacioni sud u Beogradu pravosnažno je oslobodio Milana Ugarkovića (34) zvanog Mali Ugar optužbi za ubistvo Jovice Jankovića (33) 24. marta 2013. godine u Batajnici objavljeno je danas na sajtu tog suda.

UHAPŠEN MALI UGAR: Optužen je za ubistvo trojice muškaraca, dve godine trajala potera za njim

Ovom odlukom odbijena je žalba tužilaštva i potvrđena je prvostepena presuda Višeg suda u Beogradu iz aprila ove godine kojom je oslobođen od optužbi zbog nedostatka dokaza.

Ugarković je inače nakon dve godine skrivanja, uhapšen ovim povodom u julu 2015. godine u jednom novobeogradskom soliteru.

Foto: MUP

Pritvor mu je ukinut nakon izricanja prvostpene presude, ali je u oktobru ponovo uhapšen zbog dva pištolja koja su pronađena kod njega prilikom rutinske kontrole policije, preneli su mediji.

Za vreme koje je neosnovano proveo u pritvoru povodom optužbi za ubistvo za koje je pravosnažno oslobođen on može da traži odštetu od države.

Ugarković je, prema pisanju medija, prvo ubistvo počinio kao maloletnik sa 15 godina, kada je ubio Džemaila Demirovića, zbog čega je bio u Kazneno popravnom domu Kruševac, odakle je pobegao.

Daljinac

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Crnogorac...

    13. decembar 2017 | 19:57

    A danas patrole duz citave Srbije ,pišu kazne za pojas i svjetla ,kao da su ne znam šta prekršili gradjani...dje mi živimo...

  • Dominator

    14. decembar 2017 | 00:11

    Bravo državo , narode naoružavaj se !

  • Petar

    13. decembar 2017 | 23:50

    Odlicno...U zatvor sve one koji ne vezu pojas, koji nemaju rezervne sijalice u autu i sl. To su bre prekrsaji za robiju, a ne ubistvo, pih...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA