≫ 

Nije došlo do napada nožem u Domu omladine: Učesnica sajma sireva sečivom ubola samu sebe

Obaveštena je odmah telefonskim pozivom Hitna pomoć, koja je ubrzo stigla na lice mesta i medicinski zbrinula ranu previjanjem

  • 3

Nakon prvobitne informacije da je u Domu omladine u Beogradu, mladić starosti 25 godina izboden, ispostavilo se da nije došlo do ubadanja, već je u pitanju bio splet nesrećnih okolnosti

Devojčica (12) izbola očuha noževima jer je tukao njenu mamu! Krv mu se slivala niz leđa, ali nije odustajao - tada je dobio još jedan, brutalniji ubod!

Naime, desilo se da je devojka starosti 24 godine, radeći na pultu za pripremu hrane pored indukcione ploče, držeći kuhinjski nož i manipulišući njime pod vertikalnim uglom, u trenutku kada joj je nož iskliznuo, ubola sebe u gornji prednji deo noge i načinila rasekotinu širine oko 2 centimetra. Spremanje hrane bilo je u okviru manifestacije Festival sireva Balkana.

Obaveštena je odmah telefonskim pozivom Hitna pomoć, koja je ubrzo stigla na lice mesta i medicinski zbrinula ranu previjanjem.

Do dolaska Hitne pomoći, krvarenje je brzo zaustavljeno digitalnom kompresijom (pritiskom palca iznad posekotine), koju je itervenciju vršila sama devojka, inače po obrazovanju zdravstveni radnik.

Na lice mesta je ubrzo stigla i patrola policije, koja je izvršila uvid u slučaj, ispitala devojku i svedoke koji su bili u blizini samog pulta za pripremu hrane. Policija je preduzela i druge službene radnje na utvrđivanju činjenica.

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mica

    19. februar 2018 | 10:00

    Da Ljubice bas tako,svaki dinar je krvav,a potrosis ga dok trepnes,pa opet nema i ponovo beda kao sto smo navikli..

  • Ljubica

    19. februar 2018 | 08:23

    Bila preko omladinske zadruge da zaradi nesto

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA