Kosovska policija organizovala akciju kontrole oružja, pa uhapsila troje Srba

U akciji pod nazivom "Morava" policija je pretresla četiri različite lokacije

  • 6

Tri osobe srpske nacionalnosti su privedene, a jedna među njima je zadržana u akciji kosovske policije u selima Ranilug i Korminjane, rečeno je sinoć RTS u policiji.

Srpkinja i Srbin uhapšeni u Gračanici zbog droge: Kod njih pronađeni falisfikovan novac, sprej za oči i plastični pendrek

- Kosovska policija organizovala je akciju kontrole u potrazi za oružjem - rekao je portparol kosovske policije Baki Keljani i dodao da je privođenje i pritvor naredio nadležni sudija na terenu.

U akciji pod nazivom "Morava" policija je pretresla četiri različite lokacije, stambene kuće i prateće prostorije u kojima su pronadeni mitraljez AK-47 (kalašnjikov) sa četiri okvira za municiju, tromblonske mine, sanduk sa 1.200 metaka kalibra 7,62 milimetra, lovačka puška, dva borbena noža.

Foto: Telegraf

Policija je konfiskovala 29.170 švajcarskih franaka, 5.000 dolara i 7.720 evra.

U višesatnoj akciji su učestvovali pripadnici specijalnih policijskih snaga ROSU, pod punom opremom.

Srpski izvori u tom delu Kosovskog Pomoravlja preneli su RTS-u da su u akciji privedeni radnik opštine Ranilug Dejan Cvetković (35), Milanka (52) i Božidar Cvetković (70) iz Korminjana.

Kako javlja dopisnik RTS, prvo su pretresli lokal u vlasništvu Nenada Cvetkovića, a meštanima su pokazivali sliku vlasnika.

Potom su pretresli porodicnu kuću Cvetkovića u Korminjanu, i tom prilikom priveli su njegovu suprugu i oca Božidara.

Daljinac

(Telegraf.rs / RTS)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mihailovic

    15. mart 2018 | 10:07

    Ustavom Srbije je Kosovo i Metohija neotudjivi deo teritorije Srbije a policija je po kontrolom drzave Srbije U Praksi imamo Kosovo i Metohiju NATO EU vojno okupiranu od 1999 i jos uvek,19 godina vojne okupacije a na Kosovu i Metohiji imamo nelegalne albanske oruzane formacije koje se samonazivaju KOSOVSKA POLICIJA

  • Realno,

    15. mart 2018 | 10:30

    Svaka albanska kuca imà oruzja kao manja kasarna u Srbiji,a siftari hapse Srbe!!!???

  • NA NOVOJ ADRESI

    15. mart 2018 | 09:25

    Ako ne umijete da branite graðane SRBIJE DAJ TE KOSOVO I DIGNI TE ZID OD 10 METARA VISOKO I CAO. MA DOKLE BREEEE VISE!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA