≫ 

Vozač pokosio pešake, dve osoba stradale, više povređeno: Još jedna nesreća u Nišu

Uviđaj je u toku

  • 8

Biciklista kog je "pokosio" auto u Knjaževačkoj ulici u Nišu poginuo je na licu mesta, devojka M.P. (27) podlegla je povredama u bolnici, dok se lekari bore za život njene sestre M.P. (24) koja je u teškom stanju.

Užas u kamenolomu kod Niša: Na Aleksandra (26) pala "kašika" od bagera, mladić je u kritičnom stanju

Nesreća se dogodila u nedelju oko 18 sati kada je vozač automobila marke "opel astra" izgubio kontrolu nad vozilom, i udario najpre starijeg muškarca na bicikli, a zatim i dve devojke koje su čekale autobus na stajalištu.

Foto: Telegraf

Vozač je zatim udario i izlog prodavnice. Tom prilikom povređen je i suvozač u "astri", a svi su prebačeni u Urgentni centar u niškom Kliničkom centru.

Uviđaj je u toku.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nije za retarda dozvola

    1. april 2018 | 22:00

    Tu je "Zona 30" i ako je vikend, nedelja ulica je veoma prometna a pored taxi vozaca (cast 1% normalnih) ima i ovakvih vozaca koji gledaju samo pravo a ne obaziru se na nacin voznje ishod je nazalost ovakav! Ovde i duplu punu liniju i zonu skole i to NIKO osim auto škola ne poštuje ovde pojedini taxi retardirani vozaci voze preko 50km/h!

  • Bojan

    1. april 2018 | 23:11

    Potreban ostriji zakon zbog ovakvih "vozaca"

  • Posteno

    1. april 2018 | 21:01

    Postaviti kamere u Knjazevackoj, dobro poznaje tu ulicu, jure kao nenormalni danju i nocu, posto svako jutro u pola pet tu prolazim gledam balavce kako su utrkuju a patrola policije koja prolazi pored njih uopste ne reaguje

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA