Porodica Arkanovog ubice ne želi da on bude sahranjen u Srbiji: Telo Đuričića ostaje tamo gde je likvidiran

Prošlo je 10 dana pre nego što je Ministarstvo unutrašnjih poslova potvrdilo da je Đuričić zaista ubijen

  • 0

Milan Miki Đuričić, koji je ubijen u Južnoafričkoj Republici 25. aprila, a 2006. godine osuđen za likvidaciju Željka Ražnatovića Arkana, najverovatnije neće biti sahranjen u Srbiji.

- Do prenosa tela iz Južnoafričke Republike najverovatnije neće ni doći jer njegova porodica odbija da pregovara sa Konzularnim odeljenjem o preuzimanju tela - rekao je izvor za Telegraf.

Ceca se oglasila prvi put posle likvidacije jednog od Arkanovih ubica

Prošlo je 10 dana pre nego što je Ministarstvo unutrašnjih poslova potvrdilo da je Đuričić zaista ubijen. Međutim, njegova porodica je to znala onog dana kada se likvidacija i dogodila jer je supruga bila sa njim.

Kako smo još tada pisali, u njihov dom u Klupcima pored Loznice, dan nakon ubistva okupili su se rodbina i prijatelji kako bi Đuričićima izjavili saučešće.

Ubijeni Milan Đuričić je bio u bekstvu poslednjih 12 godina, a u Južnoafričkoj Republici je, zajedno sa Dobrosavom Gavrićem koji je takođe osuđen za ubistvo Arkana, nastavio da obavlja kriminalne radnje sa tamošnjim podzemljem.

Kako saznajemo, kako sada stvari stoje, Đuričić će biti sahranjen tamo gde je i ubijen. Na njegovoj porodičnoj kući još nema ni umrlice.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA