≫ 

Šta stoji iza drame na Ceraku: Stanari više puta prijavljivali rođaku Danice Drašković

Dešavalo se da pljuje decu komšija, koje zbog nje ponekad nisu puštale mališane u dvorište - kaže jedan od stanara

  • 4

Stanari zgrade u kojoj živi T. D. sestričina Danice Drašković, već su imali problema sa njom i pre nego što je hospitalizovana u nedelju po podne nakon drame u zgradi u naselju Cerak.

Opsada Žarkova: Paljba iz stana, policija opkolila zgradu

U nedelju je neko od stanara čuo pucanj iz stana rođake, nakon čega su došli policija i pregovarački tim. Niko satima nije otvarao vrata, da bi kasnije to učinio muškarac koji je bio sa njom u stanu. Policija nije pronašla oružje, pa se veruje da pucnja nije ni bilo, a ženu je odvela ekipa Hitne pomoći.

- Žena se ovde preselila ubrzo nakon požara koji je bio pre dve godine na Banovom brdu u stanu u kom je živela. Ne znam šta se sa njom dešava, ali ima dana kada je sasvim dobro i uredno se javi, ali je zato bilo dana i kada nam je poprilično zagorčavala život - priča za beogradske medije jedan od stanara zgrade.

Često je pravila buku u stanu, a znala je i da ljudima svašta govori. Jednom prilikom lupala je na vrata komšijinog stana, a kad je on otvorio, pljunula ga je i rekla mu da "ne zna on ko je ona i šta sve može da mu uradi" - dodaje sagovornik.

I drugi stanari su je prijavljivali jer ime je pretila.

- Bilo je više od 10 prijava. Nažalost, niko nije reagovao, a tu pre svega mislim na tužilaštvo i Centar za socijalni rad - kaže ovaj stanar.

Jedan od stanara kaže da se dešavalo da žena iz čista mira viče na pojedine stanare.

- Dešavalo se da pljuje decu komšija, koje zbog nje ponekad nisu puštale mališane u dvorište. Slušala je glasno muziku i političke govore. Više puta se pozivala na rodbinske veze i govorila da nismo ni svesni šta sve može da nam uradi... - rekao je stanar zgrade na Ceraku.

Danica Drašković je istakla da ne vidi kakve veze ona i njen suprug Vuk Drašković imaju sa navodnim incidentom u stanu, osim toga što je žena njena rođaka.

- Nije bilo nikakve pucnjave u stanu, nisu provaljena ulazna vrata, nije uhapšena, nema nikakvog arsenala oružja o kojem pišete, sve je laž i namerno blaćenje mene i moje porodice - napisala je u poruci za beogradske medije Danica Drašković.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • bager

    29. maj 2018 | 14:38

    Poznati lazovi ,nagovarali narod u Krajini da se dohvate oruzja i brane srpstvo ,a kad se zapucalo prvi su pobegli u Beograd pa i tamo nastavili lazima da obmanjuju ljude sa svojom cetnickom partijom,,pomazu oni ali samo strane sluzbe a ne svoj narod

  • %+%

    29. maj 2018 | 13:45

    E Danici treba verovati. Ona je toliko iskrena žena da sam se ja začudio da ovako pišete. Nemojte je ljagati molim vas, to ona i bez vas besprekorno radi vec decenijama.

  • Boza zemunac

    29. maj 2018 | 11:17

    Vreme će pokazati.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA