≫ 

Monstrum iz Despotovca se skinuo i terao devojčicu (8) da legne pored njega, usledio je košmar svakog deteta i roditelja

Po svedočenju devojčicine majke, D.V. je bio sve nastrljiviji i terao je njenu ćerku da se skine, a zauzvrat joj je nudio slatkiš

  • 4

Stravično zlostavljanje koje se dogodilo u Despotovcu prijavila je majka devojčice (8) koju je, kako se sumnja, seksualno zlostavljao D.V. (62). Starac se sumnjiči da je dete danima dodirivao po intimnim delovima tela, grudima, nogama a onda je terao da se skine. Napasnika je uhapsila jagodinska policija.

Navodno, napastvovanje je vrhunac dostigao u sredu kada se D.V. skinuo i legao pored devojčice, trljajući se o njeno telo. Slučaj je otkriven kada je devojčica sve ispričala majci, nakog čega je i uhapšen. On se, prema nezvaničnim informacijama, nije branio na saslušanju. Kako se saznaje, lekarskim pregledom je utvrđeno da devojčica nije seksualno zlostavljana.

- Majka devojčice je od D.V. iznajmila pomoćni objekat u dvorištu njegove kuće. Osumnjičeni se bavio i skupljanjem sekundarnih sirovina. On je dao ponudu majci devojčice da mu povremeno pomaže, a zauzvrat bi joj smanjio kiriju. Na početku stanovanja devojčica i njena majka su stekle poverenje u osumnjičenog - kaže sagovornik.

Užas u Despotovcu: Muškarac (62) pokušao da obljubi osmogodišnju ćerku svoje podstanarke

Prema njegovim rečima, devojčica nije izbijala iz kuće osumnjičenog, što je on kasnije iskoristio.

Starac (62) napastvovao devojčicu od osam godina Foto-ilustracija: Pixabay

- Prema prijavi majke i svedočenju deteta, napastvovanje je počelo skoro neprimetno, jer je osumnjičeni koristio svaku priliku da zagrli, pomazi i poljubi dete. Pre oko deset dana kada je devojčica ušla u njegovu kuću, on je tada krenuo u akciju. Devojčica je ispričala da je osumnjičeni počeo da je dodiruje svuda po telu i da joj govori da je dobra i lepa. Prvo ju je dodirivao po nogama, a zatim po grudima, govoreći detetu da je to njihova tajna - prepričava sagovornik blizak istrazi.

Po svedočenju devojčicine majke, D.V. je bio sve nastrljiviji i terao je njenu ćerku da se skine, a zauzvrat joj je nudio slatkiš.

- Majka i devojčica su istražnim organima rekle da se osumnjičeni skinuo i stavio dete pored sebe u krevet. Jednom rukom se igrao sa sobom, a drugom je mazio devojčicu. Od deteta je tražio da se skine, što je ona odbila, nakon čega je iskoristila trenutak njegove nepažnje i pobegla iz kuće kod majke. Uplašena devojčica je majci ispričala šta je proživljavala, a ona je obavestila policiju. Sa devojčicom su obavili razgovore psiholozi i radnici Centra za socijalni rad – kaže sagovornik.

Prema njegovim rečima, dete je bilo uplašeno, ali svesno dok je nadležnima davalo izjavu.

VIDEO: Evo koliko je tačno pedofila u Srbiji

(Telegraf.rs/Večernje Novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miki Barca

    9. jun 2018 | 11:48

    Eto. Starac opet. Već drugi put u poslednjih paq p dana. A vama svima smetalo što onaj udario dedu na biciklu. Izgleda ipak nisu tako matori.

  • Zoran Veteran

    9. jun 2018 | 12:09

    Doživotna tamnica.

  • Satanista 1.

    9. jun 2018 | 12:37

    Izgleda da je starac kriv, ali dokazi su veoma tanki,sem iskaza devojčice drugog ničega nema,indicijen proces.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA