≫ 

Zoran Marjanović danas slavi jubilarni 40. rođendan na tajnoj lokaciji: Mala Jana mu spremila iznenađenje (FOTO) (VIDEO)

Devojčica kod psihologa odbijala da crta porodicu, pa se ne zna šta je nacrtala u čestitki Zoranu

  • 5

Zoran Marjanović danas slavi jubilarni 40. rođendan. Osumnjičeni za ubistvo svoje žene Jelene na nasipu u Borči, danas puni onoliko godina koliko mu maksimalno preti da provede u zatvoru ako se dokaže da ju je on ubio.

Mala Jana u očevom zagrljaju Foto: Telegraf

Dok je Jelena bila živa, za njegov rođendan pevačica je pravila pravi spektakl, međutim poslednje tri godine, Zoran obeležava samo u krurgu svoje porodice.

Uvek se trudila da sve to pripremi i da sve prođe u srećnoj porodičnoj atmosferi. Za čoveka koji je preživeo ovakav životni brodolom,  jedina je sreća kada su mu deca živa - pričao je ranije Zoran Marjanović.

Od 12. jula Zoran nije viđen u javnosti Foto: Milena Đorđević

Zoran se 7 dana pred puštanje iz Centralnog zatvora hvalio da će na Petrovdan biti slobodan: Nikome nije jasno kako je to znao

Kako saznajemo, ćerka Jana je ocu spremila iznenađenje za rođendan.

- Zoran je od svoje ćerke Jane na poklon dobio crtež. Devojčica je kroz njega izrazila svoja osećanja zbog današnjeg dana, kao što je radila ranijih godina - kaže izvor blizak porodici.

Jelena je svake godine priređivala rođendansko iznenađenje Zoranu Pritnskrin: B92

Međutim, ne zna se da li je na crtežu nacrtana cela porodica ili samo ona i Zoran, ili neki drugi rođendanski elementi - torta, konfete, vatromet. Ranije, u toku psihološkog ispitivanja pred saslušanje u tužilaštvu, mala Jana, odbijala je da crta porodicu i plakala je.

Zoran Marjanović slobodan i da putuje: Nije mu oduzet pasoš, može čak i na letovanje

Još se ne zna gde će Marjanović proslaviti rođendan. Naš izvor napominje da, otkako je izašao iz zatvora 12. jula, niko sem porodice nije ga video. Kako nezvanično saznajemo, "Marjanović se nalazi na teritoriji Srbije i nije je napuštao". Nije viđen ni na groblju Zbeg gde je sahranjena Jelena.

(I. Č. - I. V./Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gospoce rodjeno

    20. jul 2018 | 10:17

    Nikad mi nece biti jasno... zasto od ubistva jedne zene pravite rijaliti show???

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA