≫ 

"Upomoć, upomoć! Losa vezan lisicama za banderu": Kako je komšija pronašao dedu Jelene Đoković u kukuruzima (FOTO) (VIDEO)

Deda Losu, kako Ljižani od milošte zovu Milosava Radisavljevića, sklonili su na sigurno, kod sina u Beograd, kaže njegov rođeni brat Milan

  • 0

Veliku pažnju srpskih medija u četvrtak je privuklo razbojništvo koje se desilo dedi Jelene Đoković, supruge Novaka Đokovića. Ekipa TV Ljig je pronašla Isaila Lazića, čoveka koji je pronašao Milosava Radisavljevića u kukuruzima. A razgovarali su i sa rođenim bratom Milosava Radisavljevića, Milanom, koji je, kažu, jedini od članova porodice hteo da govori za medije.

Novinarka pronašla mesto gde je ostavljen vezan deda Jelene Đoković: Sve je objasnila (VIDEO)

Prema rečima Isaila Lazića, on je ujutru rano, oko 6 sati krenuo u baštu i sa sobom poneo tranzistor. Slušao je vesti.

Isailo Lazić, Foto: Andrijana Srećković/ TV Ljig info

- I to je trajalo tako - priča Isailo Lazić. - Bilo je negde 7, pola 8, kada je on viknuo "Isailo!". "Molim", odgovorio sam. Ja sam mislio neki prolaznik, neki prijatelj. Međutim, čujem i "upomoć, upomoć, upomoć", pojavila se i komšinica Dragana, kaže mi čika Isailo neko zove u pomoć. Pozovi policiju, kažem ja njoj. Ja se uputim tamo, uzmem neke kočiće, otkud znam, radi svoje bezbednosti, pređem preko reke i viknem "gde si". Nađem ga on vezan preko desnog ramena, jedna ruka lisicama vezana za banderu i bile mu vezane noge. On je to uspeo da skine. Obuću mu nisam video tu - priča Isailo Lazić.

Lazić: Jedna ruka mu je bila vezana za banderu, Foto: Andrijana Srećković/ TV Ljig info

KOMŠO, PONELI SU AŠOV

- Pitam ga: Loso, otkud tu, kaže mi doveli me. Ko te doveo? Dvojica. Kaže mi, odseci mi ovo da me oslobodiš. Nemam nož kod sebe, gledam i one lisice. Sad će policija da dođe. Za pet minuta pojavila su se dva policajca, ne mogu da pregaze reku, dok su oni obišli... Ja ga pitam, ko je to Loso bio. Kaže nema pojma, navukli neke čarape. Kaže mi, komšo poneli su ašov, negde je ovde u ovom korovu. I policija je tražila ašov, nemam pojma da l' su ga našli. Oni su njega preveli preko reke, bio je mokar do pojasa. Da l' su ga vukli, nije mogao da ide, ne znam... Posle su mi policajci rekli nemoj da ideš tamo, zbog otisaka, a ja imam neke obaveze tamo, imam ćurke, baštu... Kad je viknuo, nemam pojma ko je, kad sam ga ugledao mene bilo žao, ja sam se zaplakao - priča Isailo Lazić.

Otmičari tražili 2 miliona evra za Jeleninog deda Milosava? Odvukli ga u njivu i vezali lisicama za dalekovod. Komšije opisale užas kroz koji je prošao

Deda Losu, kako Ljižani od milošte zovu Milosava Radisavljevića, sklonili su na sigurno, kod sina u Beograd, kaže njegov rođeni brat Milan.

Milan Radisavljević, Foto: Andrijana Srećković/ TV Ljig info

- Otišao je u četvrtak uveče. Ništa vam ne znam reći od nekih detalja koji bi vas zanimali, jer ja sam bio preokupiran poslom. Dole je bila puna kuća ljudi, pa i vas novinara - kaže Milan Radisavljević.

MALO SMO I ŠTOSOVE PRAVILI DA GA POVRATIMO

Na novinarsko pitanje kako je njegov brat reagovao, da li je bio uplašen, kaže:

- Mi smo njega čekali i pokušali da ga malo ohrabrimo. Mi smo, verujte, pravili malo i šale i štosove da bi ga povratili. Dobro je on, dobro je on, ja sam se krajnje bio uplašio, međutim, dobro je. Ima ko o njemu da brine. Sin, tu je i ćerka, to su velike pomoći. Oni svaki čas zovu, zabrinuti su - kaže Milan misleći na Jelenu Đoković i njenu porodicu. - Ima tu još neko ko brine, al' taj neko ne sme i ne treba da bude izbačen iz koloseka. Nole je uključen u ovo. On je uključen, svu pažnju je posvetio dedi i Jeleni.

Milan Radisavljević: Nole je svu pažnju posvetio dedi i Jeleni, Foto: Andrijana Srećković/ TV Ljig info

Milan Radisavljević je potvrdio da su poruke stizale i da je tražen otkup, ali o iznosu nije hteo da govori. Poruke su slali, priča Milan, sa telefona njegovog brata.

Policija u Ljigu ističe da je istraga još uvek u toku i ne želi da objavi bilo kakve detalje.

(Telegraf.rs / Izvor: TV Ljig info)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA