≫ 

Vučić najavio brutalniji obračun države sa klanovima u ratu: Šta je poručio ubicama i kriminalcima posle ubistva Miše Ognjanovića (VIDEO)

On je rekao da ga brine "rat dva klana" oko tržišta narkotika i da to postaje nešto sa čime država mora na brutalniji način da se obračuna

  • 59

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je povodom ubistva uglednog advokata Dragoslava Miše Ognjanovića da će država imati još žešće i ozbiljnije akcije, da pokaže ubicama i kriminalcima da Srbija nije pogodno tle za njihovo delovanje.

Sanja Papić je pre nekoliko dana otišla na letovanje, tamo je i saznala: Najbolji prijatelj supruge ubijenog advokata o užasnoj vesti

Upitan o bezednosnoj situaciji u Srbiji, imajući u vidu ubistvo advokata Dragoslava Ognjanovića, Vučić je rekao da misli da je ona dobra, i bolja nego 2001. godine, 2002. godine, 2011. godine, što se, kako kaže, vidi po smanjenom broju ubistava.

Međutim, on je rekao da ga brine "rat dva klana" oko tržišta narkotika i da to postaje nešto sa čime država mora na brutalniji način da se obračuna.

Vučić: Imamo više tragova nego u slučaju ubistva kuma Bojovića Printskrin: TV Pink

- Uzrujan sam zbog toga. Razgovarao sam sa Nebojšom Stefanovićem. Imamo više tragova nego u slučaju ubistva kuma gospodina Bojovića. Ne mogu da kažem da je ubistvo rešeno, ali ima nekakvih tragova. Policija radi akcije koje su mnogima neprijatne, ali u svakom slučaju moraćemo da imamo još žešće i ozbiljnije akcije, da pokažemo da Beograd i Srbija ne mogu da budu poligon za njihovo delovanje. Moraćemo da pokažemo ubicama da idu tamo odakle su došli - rekao je Vučić.

Beogradski advokat Dragoslav Ognjanović ubijen je u subotu uveče u Novom Beogradu, a njegov sin je ranjen.

Ognjanović je bio u pravnom timu Luke Bojovića, bio je i jedan od branilaca Slobodana Miloševića pred Haškim tribunalom, a bio je i branilac Đorda Prelića, jednog od optuženih u slučaju ubistva državljanina Francuske Brisa Tatona.

VIDEO: Šta je Vučić rekao pogledajte ovde:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zoran Veteran

    29. jul 2018 | 23:42

    Došlo novo doba, advokat nekada je znao šta i koga brani, ali danas se sve prihvata za lovu, a to nosi određeni rizik, svaka čast pokojniku na profesionalnost ali ubistvo je dobro isplanirano iza ovoga stoji ozbiljan problem.

  • Nina

    30. jul 2018 | 08:46

    Sami sebe ce istrebiti, ostatak ce ocistiti policija. Bitno je da se na ovom problemu radi.

  • tane

    30. jul 2018 | 10:17

    Počinioci ovog podlog čina treba da odgovaraju pred zakonom.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA