≫ 

"Zašto odlaziš, srce moje?": Stradala Suzana s bebom, položenom na srcu, sahranjena u belom kovčegu (FOTO)

Suze u Kostenici niko nije mogao da suzdrži

  • 22

Tragično poginula u saobraćajnoj nesreći porodilja Suzana Bogdanović (33) i njena beba sahranjene su danas. Suze su tekle malim selom Kostenica u prokupačkom kraju, koju je tragedija zavila u u crno.

Uz jecaje porodica se oprostila oprostila od Suzane, i njene bebe koja je živela samo jedan dan. Nju su lekari u Prokuplju carskim rezom porodili, ali je ona, ipak, u Nišu preminula. Lekari su tokom noći pokušali da tek rođenu devojčicu, ali je i ona preminula.

Beba živela samo 1 dan: Posle majke koja je poginula u udesu, umrla i tek rođena devojčica

Beba je položena sa majčine leve strane u kovčegu, da joj bude bliže srcu.

Foto: Telegraf

- Srce moje, zašto odlaziš i šta ćemo sada bez tebe - plakao je suprug Vitomir dok su je spuštali u grob i dok ih grli, njegova dva sina, Stefana (14) i Danila (11) koji sve vreme stoje kraj njega, niko se ne trudi da sakrije suze.

Više puta interevenisala je Hitna pomoć jer je Suzanin otac Miša i majka Dragica nisu želeli da se odvoje od ćerke.

Foto: Telegraf

- Sunce moje jedino. Vitko, uzeše mi je, šta ćemo sada - jedva je uspela da izsti Suzanina majka Dragica Jovanović, koja je kao i Suzanin otac Miša jedva uspela da dođe do groba.

- Oko 12 sati doneo je Vitko bebu u malom kovčegu. Držao je čvrsto dok je ulazio u dvorište i uneo u kuću. Nije prestao da plače, a čini se da je izgubio snage da bilo šta kaže - priča nam rošak porodice Bogdanović.

Foto: Telegraf

I dok se opraštaju od stradalih, svi ćute.

- Ta beba nije planirana. Suzanu sam sreo pre mesec dana. Smešila se i rekla da nisu planirali, ali da su se obradovali. Još kada su im rekli da je devojčica, svi su bili srećni. Deca su stalno pričala: "Dolazi nam seka" - kazala nam je jedna komšinica.

Trudnica Suzana Bogdanović (33) preminula je u sredu nakon sudara dva putnička automobila u selu Gornja Stražava kod Prokuplja.

Preminula porodilja Suzana nakon jezivog sudara kod Prokuplja: Imala je strašne povrede unutrašnjih organa, njena beba je u teškom stanju!

Žarko P., državljanin Hrvatske, zadržan je u pritvoru. Prema prvim informacijama, Žarko je, iz za sada neutvrđenih razloga prešao na suprotnu stranu na putu i udario u vozilo u kojem je bila trudnica u selu Gornja Stražava kod Prokuplja. On je bio sa verenicom u kolima, a porodica Bogdanović im zamera što nisu pritekli Vitomiru u pomoć koji je pokušavao da pomogne svojoj supruzi Suzani.

Foto: Telegraf

Kako nezvanično saznajemo, Žarko P. rekao je istražnim organima da nije brzo vozio.

(Telegraf.rs/B.R.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bojana Beograd

    31. avgust 2018 | 16:20

    Mnogo me je potresla ova vest,kamen bi zaplakao,a ne covek.Pocivajte u miru andjeli,iskreno saucesce porodicama.

  • Nemanja

    31. avgust 2018 | 15:47

    Neka im je laka crna zemlja i da ih andjeli cuvaju...

  • Nenad

    31. avgust 2018 | 16:53

    Naj iskrenije saucesce porodici. Nek pocivaju u miru bozijem

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA