≫ 

Stefan je u komi već duže od mesec dana nakon mučkog prebijanja u Sutomoru: Danas je prebačen je u Novi Sad, a njegovo stanje je blago poboljšano

Stefan Novoselac iz Rume je jedan od dvojice mladića koji su zadobili teške telesne povrede u tuči koja se dogodila u Sutomoru, 22. avgusta

  • 5

Stefan Novoselac (20) iz Rume koji je mesec dana u stanju kome zbog povreda zadobijenih u tuči na sutomorskom šetalištu, transportovan je iz Kliničkog centra Crne Gore u Klinički centar Vojvodine u Novom Sadu.

Mladić iz Rume posle napada u Sutomoru i dalje u komi, roditelji ne smeju da ga premeste u Srbiju

Baraninu Petru Vojvodiću (19), osumnjičenom da je naneo Novoselcu i njegovom drugu teške telesne povrede, produžen pritvor za još 30 dana. Lekari Kliničkog centra Crne Gore konstatovali su blago poboljšanje zdravstvenog stanja mladića koji je od 23. avgusta do 22. septembra bio hospitalizovan na Odeljenju centralne intenzivne terapije.

Napad se dogodio 22. avgusta u Sutomoru, Foto: Instagram/stefannovoselac

Mladić je i dalje u komi, navode Novosti. Reaguje na glas svoje majke, pomera desnu ruku i nogu, ali ne i levu stranu. Novoselac je jedan od dvojice mladića iz Rume koji su zadobili teške telesne povrede u tuči koja se dogodila u Sutomoru, 22. avgusta. Policija je isti dan lisice na ruke stavila Vojvodiću kome je sudija za istrage Osnovnog suda u Baru Snežana Dragojević odredila pritvor do 30 dana.

Tužilac Osnovnog državnog tužilaštva Bar Radovan Đurišić kazao je da je Vojvodiću produžen pritvor još za 30 dana po rešenju Veća Osnovnog suda u Baru.

Vojvodić se tereti da je naneo teške telesne povrede i Stefanovom prijatelju Dejanu Grujičiću (20).

UDAREN PESNICOM, PAO I POVREDIO GLAVU O PLOČNIK

Vojvodić je uhapšen zbog sumnje da je počinio dva krivična dela – teška telesna povreda i nasilničko ponašanje. Novoselac je zadobio udarac pesnicom, usled čega je pao i udario glavom o pločnik. Nezvanično Stefan i Dejan su pijani udarali u boksersku krušku kada su naišla tri mladića i jedan od njih je pesnicom udario prvo Dejana, a onda i Stefana. Od siline udarca mladić je pao i udario glavom o pločnik. Nakon tog nemilog incidenta lekari se bore za Stefanov život.

DRUGARI SPREČILI DALJE NASRTAJE

Policija je identifikovala još dve osobe koje su bile sa Vojvodićem - Đ. S. (20) i J. M. (20), obojica iz Bara, ali oni nisu obuhvaćeni krivičnom prijavom.

Vojvodić je bez povoda i ničim izazvan fizički nasrnuo na dvojicu mladića iz Rume. Nakon što je Petar obojicu udario, osumnjičenog su u daljim nasrtajima sprečili Đ. S. i J. M. I osumnjičeni i oštećeni su bili u alkoholisanom stanju.

VIDEO: Borislava su pretukli pre godinu dana u parku, a još niko nije odgovarao za to

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Brat

    28. septembar 2018 | 04:33

    Njegovo stanje je mnogo gore nego u CG. Na klinickom u NS ga ne gledaju nikako,od kad smo ga prebacili doktor ga nije pregledao.

  • Drug

    28. septembar 2018 | 04:39

    U podgorickom klinickom su ga gledali 24h,u Novosadskom ga od nedelje niko nije pogledao

  • dejan

    28. septembar 2018 | 06:20

    e pa brat i drug .... fora je da povuces crtu sa Bakarijem .... onim Amerom sa Zakintosa .... s tim sto ovaj baranin naizgled bije iz cista mira ...... i fora je da shvatis da je sada interes ..... da niko vise ne ide na more kod nasilnika .....da se predstave u javnosti kao .... dok je njuma tamo interes kao i grcima .... da se predstave kao brzini pazljivi i za goste zainteresovani .....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA