≫ 

Dve frakcije Grobara izazvale masovnu tuču u Beton hali: Navijači nastavljaju rat i u klubovima, jedna osoba teže povređena (VIDEO)

Nažalost, u novom sukobu bilo je povređenih gostiju, među kojima je bilo i prestravljenih devojaka

  • 46

Tuču u Beton hali, prema nezvaničnim informacijama, izazvali su huligani jedne od najvećih frakcija Partizana. Iz Ministarstva unutrašnjih poslova su rekli za agenciju Beta da se radilo o tuči dve grupe mladića, a kako se nezvanično saznaje jedna osoba je teže povređena.

Kako nezvanično saznajemo, u klub su naoružani palicama i drugim tvrdim predmetima upali huligani jedne od frakcija navijača Partizana, koja je u ratu sa vladajućom na "jugu", čiji pripadnici su angažovani kao obezbeđenje u pomenutom noćnom klubu.

Sukob dve grupacije bukti godinama (postoji i treća frakcija, Zabranjeni), a eskalirao je na prošlosezonskom derbiju na stadionu Partizana kada je "zvanični jug" osujetio pokušaj puča i preuzimanja tribine.

Zastrašujući video iz Beton hale: Noćni provod se pretvorio u horor, devojke vrište posle tutnjave huligana koji su demolirali lokal

Tada je došlo do teškog prebijanja nekoliko hrvatskih državljana, unajmljenih da, uz "pučiste", izazovu nerede na južnoj tribini i izbore se za prevlast na Jugu.

Sukobi su se nastavili i posle toga, sa tribine su se preneli na ulice srpske prestonice o čemu svedoči i noćni upad u klub uprkos činjenici da je u tom trenutku klub bio pun gostiju, što samo govori o beskrupuloznosti zaraćenih strana i njihovoj nameri da se obračunavaju ne birajući ni vreme ni mesto.

Nažalost, u novom sukobu bilo je povređenih gostiju, među kojima je bilo i prestravljenih devojaka.

Napad se desio 6. oktobra u jednom od klubova u Beton hali Foto: Pixabay.com

Prema rečima očevidaca koji su se zatekli u klubu u trenutku upada mladića, gosti su se u begu od napadača posakrivali ispod stolova, a bilo je i onih koji su spasavali "živu glavu" iskakanjem sa prozora.

- Bacali su sve sa stolova, lomili sve što im je palo pod ruku... Goste koji nisu uspeli da se sklone udarali su palicama... Krvi je bilo na sve strane. Sve se odigralo munjevito: uleteli su, napravili haos za dva minuta i pobegli - ispričao je jedan od očevidaca sukoba traumatična dešavanja iz Beton Hale.

VIDEO: Snimak tuče navijačica nakon večitog derbija

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • dr

    7. oktobar 2018 | 17:03

    Voleo bih da cujem komentar Ministra Policije...

  • joakim

    7. oktobar 2018 | 21:06

    Ima li igde u civilizovanom svetu kao kod JSD tolike frakcije i da se o kimiju i ostalima vise pise nego o igracima.To vam je rezultat

  • Bulidža

    7. oktobar 2018 | 16:58

    E Srbijo... Ovakvog ološa nema nigde, a država i ne pokušava da im stane na put.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA