≫ 

Preminuo muškarac koji je sa suprugom popio sonu kiselinu i mišomor: Otrov mu je istopio želudac, nije bilo pomoći

Pacijenti su uz krajnje neizvesnu prognozu danima ležali su na Odeljenju za uho, grlo i nos, a potom na Odeljenju intenzivne nege

  • 1

Saša Vuković (48) iz Trstenika, koji je 28. septembra sa suprugom Ružom (40) primljen u bolnicu zbog posledica trovanja sonom-kiselinom i mišomorom preminuo je noćas u Kruševcu, saznaju “Novosti”.

Punih 10 dana lekari kruševačke Opšte bolnice borili su se za život bračnog para koji je popio otrovne supstance u svom stanu Čajkinoj ulici, gde ih je i pronašla radnica njihove Turističke agencije “Milenium”.

Supružnici iz Trstenika koji su popili sonu kiselinu, pa im se sad lekari bore za život, vlasnici su turističke agencije koja je imala probleme

Poziv je Hitna pomoć u Trsteniku primila pretprošlog petka oko 15,30, a supružnici iako u vrlo teškom stanju, bili su dovoljno svesni da ispričaju svojoj radnici šta su popili. Sanitetom su odmah prebačeni u Kruševac, jer Trstenik nema bolnicu.

Kiselina mu je istopila želudac, Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy

Preduzete su sve potrebne mere, pa su pacijenti uz krajnje neizvesnu prognozu par dana ležali su na Odeljenju za uho, grlo i nos, a potom na Odeljenju intenzivne nege.

Transport na VMA nije bio moguć. Žena je bila nešto boljeg zdravlja i brže se oporavljala, dok je, prema nezvaničnim saznanjima “Novosti”, muškarcu bukvalno bio istopljen želudac, pa je rađena i intervencija kako bi mu se pomoglo.

Na žalost, ispostavilo se da su otrovi naneli nepopravljivu štetu kod Vukovića, pa je podlegao posledicama trovanja u noći između nedelje i ponedeljka. Prema poslednjim informacijama, supruga sada već pokojnog Trsteničanina se još oporavlja.

VIDEO: Ruska balerina poliva muškarce varikinom u metrou

(Telegraf.rs/Večernje novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milena

    8. oktobar 2018 | 11:16

    Sta ih je nateralo na to pobogu? Ja mislila teska beda i nemastina, kad ono vlasnici turisticke agencije?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA