Pritvor za pedofila iz Subotice: Majka dovodila devojčicu u školu, on je odvodio i zlostavljao

Kada je majka pre nekoliko dana prijavila nestanak 14-godišnje kćerke, saznala je da devojčica ode iz škole, nakon što je dovede do zgrade

  • 2

Uhapšenom M. R. (50) iz Subotice, koji je osumnjičen za obljubu maloletne devojčice sa posebnim potrebama, određen je jednomesečni pritvor, nakon hapšenja i zadržavanja od 48 sati u policiji.

Nakon određivanja pritvora, u javnosti se pročulo da osumnjičeni nije nasumice odabrao žrtvu, putem interneta i poruka, nego je nesrećnu devojčicu sačekivao blizu škole sa posebnim potrebama, koju je pohađala.

Takođe se nezvanično tvrdi, da osumnjičeni pedofil živi u blizini porodične kuće žrtve, pretpostavlja se da su malo dalje komšije.

Muškarac je devojčicu sačekivao blizu škole koju je pohađala, Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy, Pixabay

Majka četrnaestogodišnjakinje je navodno dovodila devojčicu do škole, jer ona nije bila u stanju da samostalno i sigurno dođe sama. Nedaleko od škole je osumnjičeni sačekivao devojčicu, tako da je ona u više navrata tokom oktobra, vreme provodila sa osumnjičenim, a ne u školi,  piše Kurir.

MAJKA PRIJAVILA NESTANAK

Porodica je, kako se tvrdi, veoma siromašna i devojčica ima petoro braće i sestara, a više njih iz porodice su, kako saznajemo od roditelja dece te škole, osobe sa posebnim potrebama. Žive na periferiji Subotice u veoma teškim materijalnim uslovima.

Kada je majka pre nekoliko dana prijavila nestanak 14-godišnje kćerke, saznala je da devojčica ode iz škole, nakon što je dovede do zgrade.

Za sada, nema nikakvih saznanja o profilu pedesetogodišnjaka, Foto: Telegraf

- Pretpostavljamo da je osumnjičeni bio negde u blizini, dok se majka ne udalji od škole. Šta je moglo da prelomi kod devojčice da se ne požali nikom, da li problem vezan za posebne potrebe ili krajnja beda i siromaštvo, teško je reći, ali je sigurno ipak da je roditelj vodio nekakvu brigu i nadzor nad detetom, što potvđuje majčina prijava o nestanku deteta - rekla je osobe upućena u porodičnu situaciju.

Nema nikakvih saznanja o profilu pedesetogodišnjaka, osumnjičenog za obljubu maloletnog deteta, da li je već bio u sukobu sa zakonom, pre hapšenja, kada je odlučio da tokom čitavog meseca sačekuje devojčicu sa posebnim potrebama, ispred njene škole. Osumnjičenom je određen pritvor, a istraga je u toku.

VIDEO: Igor Jurić o trgovini ljudima, predatorima, pedofilima i tome kako da zaštitite svoju decu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mima

    2. novembar 2018 | 19:18

    pa sad normalno ocekujemo da ce nadlezni preduzeti kaznene mere koje su predvidjene, ili ce biti oslobodjen,

  • Brana

    3. novembar 2018 | 13:20

    Glava me boli koliko imate nekih pedofila i po tramvajima i ispred skola i svuda. Zalosno da ta deca od njih imaju tolike traume Pa tako kada ih pronadjete stavite ih u zatvor neka borave tamo sa svojim kolegama dozivotno

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA