≫ 

Razmotava se klupko oko smrti tinejdžera u Negotinu: Uhapšen mladić osumnjičen da ga je udarao u glavu. Stefan je sutradan preminuo

Nadležni su naložili obdukciju, nakon čega će se utvrditi, kako se sumnja, da li je Stefan preminuo od povreda zadobijenihu tuči

  • 7

Negotinska policija uhapsila je meštanina T.S. (19) zbog sumnje da je počinio krivično delo ubistvo. On je osumnjičen da je u petak na subotu udarao rukama u glavu Stefana Birucića (17), a navodno je od tih povreda Stefan preminuo jutros.

Nakon tinejdžerske tuče Stefan je s povredama i u alkoholisanom stanju odvezen u bolnicu.

Iz policije su saopštili to roditeljima u 3 sata ujutru, a otac ga je odmah otišao u bolnicu i zatekao sina pripitog, otimao se i odbijao da primi terapiju. Nakon toga odveo ga je kući. Tinejdžeru je celog narednog dana bilo muka i imao je nesnosne bolove u vratu, zbog čega je ponovo bio u bolnici.

Jutros oko 5 sati ujutru otac je pronašao njegovo beživotno telo u krevetu.

"Osumnjičeni se tereti da je u subotu u kasnim večernjim satima u Ulici Stefanije Mihajlović zadao udarac nogom u predelu glave sedamnasetogodišnjaku iz Negotina koji je pao na zemlju, a povrede su izazvale krvarenje u mozgu usled čega je on u nedelju u ranim jutarnjim satima preminuo", navedeno je u saopštenju MUP-a.

Po nalogu tužilaštva, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on će uz krivičnu prijavu biti priveden nadležnom tužiocu.

Nadležni su naložili obdukciju, nakon čega će se utvrditi, kako se sumnja, da li je Stefan preminuo od povreda zadobijenih u tuči.

(Z.A.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ala lupate

    11. novembar 2018 | 19:29

    A u kojoj to tuci ne strada glava da mi neko objasni?Pijane budale.Eto sta su.Sa 17 godina ne bi smeo da bude napolju posle 23h,a kamoli da bude mrtav pijan.Posle djavo kriv.

  • Boban

    11. novembar 2018 | 19:50

    Realno ovaj mladić izgleda kao neki umišljeni mafijaš, koji glumi 90-te godine. Opasan momak opasno prošao.

  • Zmrki

    11. novembar 2018 | 18:32

    Pa koliko ga je taj mamlaz tukao, kad ga je to ubilo. Tukli smo se i mi kad smo bili momci, ali se znalo kad treba prestati. Je l' moguce da danasnji klinci nemaju mere ama bas u nicemu. Strasno...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA