Miloš i Nataša su godinama bili u vezi, iako su njeni tu ljubav branili, oni se nisu rastajali! Tako su i u smrt otišli - zajedno!

Uprkos protivljenju roditelja, dvoje mladih je gajilo svoju ljubav

  • 19

Miloš N. (25) iz Slanaca i njegova devojka Nataša B. (21) iz Velikog Sela poginuli su u noći između četvrtka i petka u saobraćajnoj nesreći u Beogradu bili su godinama u vezi, još od školskih dana, ali su njeni roditelji bili protiv te ljubavi.

Kako Srpski telegraf piše, Nataša je bila kćerka jedinca i uzoran student.

- Njeni su je kasno dobili, a sada ih zadesi nesreća. Natašini roditelji nisu odobravali njenu vezu s Milošem jer je on završio samo srednju školu i nema fakultet. Međutim, njih dvoje su se voleli uprkos svemu - ispričao je porodični prijatelj.

Kobne noći Miloš i njegova devojka su bili na slavi u Velikom Selu, da bi potom odvezli jednog druga na Dorćol. Do tragedije je došlo dok su se vraćali kući. Njihov džip "grand čiroki" se zakucao u autobus GSP na uglu Mirijevskog bulevara i Višnjičke ulice u beogradskom naselju Karaburma.

Autobus u koji je Miloš udario/ Printskrin: RTS

Očevici ove stravične tragedije pričaju da su oko 3.10 videli dva automobila, kako pod velikom brzinom idu iz pravca centra grada ka Višnjici. Prema njihovim rečima izgledalo je kao da se trkaju.

- Prizor je bio stravičan! Delovi autobusa i automobila bili su razbacani po putu. Vatrogasci su morali da iseku džip kako bi izvukli stradale, dok je autobus u kojem su povređeni kondukterka i vozač bio skoro prepolovljen. Ko zna šta bi bilo da je u gradskom prevozu bilo putnika, ne smem ni da zamislim – priča očevidac.

Komšije o mladiću imaju samo reči hvale.

- Izdržavao je celu porodicu. Otac mu je dijabetičar i amputirana mu je noga. Sa bratom je otvorio kafić u prostorijama FK Sveti Stefan u Slancima. Džip je kupio pre mesec dana. Nije pio, nije se drogirao, bio je sportski tip. Sestra mu je trudna, treba uskoro da se porodi, a brat mu je zbog tragedije na lekovima za smirenje.

(Telegraf.rs/Srpski telegraf)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Prika

    24. novembar 2018 | 09:02

    Nešto mi tu i nije baš uverljivo da ga njeni roditelji nisu prihvatili samo zato jer nije završio fakultet. Biće pre da su razlozi mnogo dublji. Devojka bi verovatno danas bila živa da je slušala roditelje.

  • Pera

    24. novembar 2018 | 08:40

    Ne brže od života.

  • Haos

    24. novembar 2018 | 07:38

    Ova naša Srbija da radjamo dnevno hiljadu dece nema budućnosti, ili ginemo na cestama ili se ubijamo međusobno kojekakvi kriminalci kokosari. Sad neka ovi sa kojim su se trkali vide kakve su budale ispali.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA