Uhapšen Željko T. (45) koji je pipkao devojku u autobusu, a onda joj pretio sačekušom

Kada je devojka pokušala da se skloni od manijaka, on joj je zapretio: "Znam kad se vraćaš kući, mrak je tada"

  • 4

Željko T. (45) iz Glibovca uhapšen je zbog sumnje da je u autobusu na liniji 499, koji saobraća na relaciji Mladenovac-Beograd, napastvovao studentkinju J.K. (22).

Incident se dogodio 13. decembra oko pet ujutru, kada je Željko T. seo pored ove devojke u autobusu i počeo da je pipka po butinama. Kada je krenula da ustaje, manijak joj je čak i zapretio: "Znam kad se vraćaš kući, mrak je tada".

Devojka je slučaj odmah prijavila policiji, a takođe je ostavila poruku i na društvenim mrežama kao upozorenje drugim devojkama. Telegraf.rs prvi je tog dana objavio njenu poruku:

- Prilazi "gospodin" i seda pored mene, poznat mi je jer živimo u istom mestu. Govori mi "studiraš nešto", ja kažem "da, ekonomiju" i okrenem glavu. Tog trenutka on jednim delom stavlja njegovu ruku na moju nogu, ali ja uporno pomeram nogu, koliko god da pomerim, on sve više i više. Kada sam videla da se to ne dešava slučajno i da je krenuo rukom sve više prema gore, rekla sam mu "pomerite se, idem da sednem pozadi", a on odgovara "sedi, gde si pošla" - napisala je ona.

Ona je preko Fejsbuk grupe "Uživo iz beogradskih tramvaja i buseva" poslala i njegovu fotografiju, budući da ga je prepoznala jer žive u istom mestu. Da sve bude gore, devojka je navela da navodno ima i ćerku koja je samo nekoliko godina mlađa od nje.

Osumnjičenom Željku T. određeno je zadržavanje do 48 sati i protiv njega je podneta krivična prijava za polno uznemiravanje. Nakon toga je priveden kod tužioca na saslušanje i pušten da se brani sa slobode.

(Telegraf.rs/Srpski telegraf)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA