≫ 

Žalimo njegove mlade godine, neostvarene želje i nedosanjane dečačke snove: Škola u Nišu oglasila se povodom pogibije Alekse Dimitrijevića (15)

Aleksa je rođen 8.9.2003.godine u Nišu, a ove godine upisao je prvi razred Građevinske škole

  • 6

U teškoj saobraćajnoj nesreći, koja se jutros dogodila na pružnom prelazu kod Donjeg Međurova, smrtno je stradao učenik naše škole, Dimitrijević Aleksa, piše na sajtu Građevinsko tehničke škole u Nišu. Škola je kratkim i potresnim saopštenjem izrazila tugu zbog strašnog gubitka.

"Dimitrijević Aleksa je rođen 8.9.2003.godine u Nišu, završio je osnovnu školu „Desanka Maksimović“ u Čokotu, da bi ove godine upisao prvi razred naše škole, smer Geodetski tehničar. Sa bolom učestvujemo u tuzi roditelja, rodbine, prijatelja i drugova našeg preminulog učenika Alekse.

Najiskrenije žalimo njegove mlade godine, neostvarene želje i nedosanjane dečačke snove.

Кolektiv GTŠ Neimar"

Podsetimo, stravičan udes u kojem je poginuo mladi Aleksa dogodio se oko 7.30 sati jutros u selu Donje Međurovo kod Niša kada je voz udario autobus! U užasnoj nesreći je, na licu mesta, poginulo troje ljudi, a dvoje je podleglo teškim povredama u bolnici, tokom operacije.

Aleksa je stradao na licu mesta, dok je petnaestogodišnja devojčica Marijana Kocić podlegla teškim povredama u bolnici.

Dvoje šesnaestogodišnjaka, dečak i devojčica, koji su se jutros nalazili u autobusu kada ih je udario voz, još se bore za život. Stanje devojčice je kritično i ona se nalazi na aparatu za ventilaciju, posle operacije. Kritično je stanje i njenog vršnjaka.

Više o nesreći možete pročitati OVDE.

VIDEO: Klinički centar u Nišu posle kobne nesreće

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Borisav

    21. decembar 2018 | 22:21

    Dali mi imamo predsednika dali imamo ministre za saobracaj zeleznicu infrastruturu rampa na pruznom prelazu da bi se postavila kostalo bi ne preko deset hiljada eura ali realno ne ono pola meni pola tebi u dzep a koliko vredi ljudski zivot.?????????

  • Mali

    21. decembar 2018 | 22:18

    Proglasiti dan zalosti

  • Cime

    21. decembar 2018 | 22:12

    A jel ministar doleteo helikopterom ?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA