Bečka šnicla, pa sačekuša za kotorsku mafiju: Majka ranjenog Stefana Vilotijevića objavila fotku sa sinom iz bolnice

Vilotijević je juče ranjen u Beču, kada je Vladimir Roganović ubijen

  • 26

Majka Stefana Vilotijevića, koji je juče ranjen u pucnjavi u centru Beča, oglasila se na Instagramu fotografijom iz bolnice i stavila tačku na spekulacije da li je i Vilotijević stradao u incidentu u kome je ubijen Vladimir Roganović.

Naime, iako je u svim izveštajima bečke policije uporno ponavljano da je u kriminalnom obračunu, kako su oni opisali incident, jedna osoba ubijena, a druga teško povređena, u srpskim medijima se još juče pojavila informacija kako je i Vilotijević podlegao ranama.

Njegova porodica danas je to demantovala, a majka konačno stavila tačku fotografijom koju je objavila na društvenim mrežama.

 
 
 
View this post on Instagram
Uprkos zeljama mnogih a pogotovo "novinarčića " ,moj sin Stefan je živ i zajedno smo !!!A post shared by Ladylilyns (@ladylilyns) on

- Uprkos željama mnogih, moj sin Stefan je živ i zajedno smo - napisala je ona.

Podestimo, Stefan Vilotijević ranjen je juče u obračunu u centru Beča, kada je jedna osoba zapucala na njega i Vladimira Roganovića, jednog od važnih članova Kavačkog klana. Roganović je ostao na mestu mrtav, dok je Vilotijević prevezen u bolnicu, gde su ga bečki lekari spasili.

Osoba koja je na njih pucala još uvek nije uhvaćena.

BEČKA ŠNICLA, PA SAČEKUŠA

"Rat kotorske mafije seže do Beča", naslovio je vest o jučerašnjem inicidentu austrijski tabloid OE24. Nemački Bild je otišao korad dalje, pa je, aludirajući na činjenicu da su Vilotijević i Roganović upucani nakon što su izašli iz austrijskog paba "Figlmuler", poručio da im je "sačekuša usledila nakon bečke šnicle".

I austrijski i nemački mediji pokušali su da danas objasne svojim čitaocima odnose između crnogorskih klanova, zbog kojih se redovno crvene ulice Beograda, a juče su Bečlijama uterale strah u kosti.

VILOTIJEVIĆ HAPŠEN ZBOG TUČE, UBISTVA, DROGE I ORUŽJA

Vilotijević je prošle godine uhapšen, kada je policajce koji su želeli da obave rutinsku kontrolu njegovog vozila, izazivao na tuču i zbog toga zaradio krivičnu prijavu. Privođen je i zbog ubistva Mirka Milićevića Hajčara, a pušten je zbog nedostatka dokaza. Kako saznajemo, pored toga Stefan je prijavljivan i za posedovanje droge, nasilničko ponašanje, ugrožavanje sigurnosti, a kod njega je jednom prilikom nađen i pištolj.

On je, inače, najmlađi sin crnogorskog mafijaša Kićuna Vilotijevića, a više o ovoj porodici pročitajte OVDE.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • neko

    22. decembar 2018 | 23:23

    Docekala majka da se izreklamira preko polumrtvog sina,uzas

  • Objavite molim

    22. decembar 2018 | 22:24

    Kad ga ubiju onda ce biti kuku lele moj sin ne bi ni mrava zgazio. A sad dok ti kupuje sve sto zelis dobar je nema veze sto su ga ranili bitno da nije mrtav. A slucajno da ga posavetujes da se okane kriminala to nikako. Verovatno si kao majka skupa za odrzavanje.

  • Berane

    22. decembar 2018 | 22:48

    Bitno je da si ti opalila selfi...e a neko ih zeli...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA