≫ 

Vaspitač u Somboru je otvorio vrata sobe i video dva dečaka u istom krevetu: Jedan je hitno odveden lekaru, a drugi u policiju

Incident se dogodio u Somboru u Domu za decu i omladinu "Miroslav Mika Antić"

  • 3

Vaspitač Doma za decu i omladinu "Miroslav Mika Antić" u Somboru zatekao je prilikom obilaska soba dvojicu maloletnih štićenika od 14 i 11 godina koji su imali seksualni odnos!

Kako "Srpski telegraf" saznaje, mlađi dečak je odmah prevezen u bolnicu na pregled, a lekar koji ga je pregledao o svemu je obavestio policiju.

- Prilikom pregleda dečaku su konstatovane povrede, a nakon policijske istrage biće utvrđene sve okolnosti u vezi sa ovim slučajem. Protiv starijeg dečaka Više javno tužilaštvo u Somboru je podnelo krivičnu prijavu zbog obljube nad detetom u redovnom postupku - kaže sagovornik blizak istrazi.

Direktorka Doma "Miroslav Mika Antić" Nada Starčević nije želela za "Srpski telegraf" da komentariše ovaj stravičan slučaj.

- Prvi put čujem za taj slučaj! Imamo stroge procedure i ne bih vam savetovala da se upuštate u to. Sve i da je bilo nešto, ja kao direktor nemam pravo da dajem izjave, za sve je nadležan sud - rekla je ona u kratkoj izjavi.

Dom za decu i omladinu "Miroslav Antić Mika" je ustanova socijalne zaštite koja zbrinjava decu i mlade bez adekvatnog roditeljskog staranja.

Kako se navodi na sajtu, osnovni zadaci ustanove su da korisnicima poklone brigu koja se ogleda u obezbeđivanju zdravstvene zaštite, podrške, socijalne i emotivne sigurnosti... Mahom se radi o deci sa smetnjama u razvoju.

(Telegraf.rs/Srpski telegraf)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jovana

    22. januar 2019 | 20:30

    Ja znam mnogo muskaraca koji nisu homoseksualci,a da su u tim godinama isprobavali razne stvari sa drugarima,hocu reci da je ovo mozda bilo dobrovoljno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA