≫ 

Uhapšen bahati vozač iz Ribara: Jurio pijan po putu, pa udario u traktor toliko jako da traktoristi nije bilo spasa (FOTO)

Pijani Danijel M. (32) zadobio je lakše povrede

  • 9

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Žagubici uhapsili su Danijel M. (32) iz Ribara, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja, saopštila je danas PU Požarevac.

Sumnja se da je D.M. u nedelju, oko 17.50 časova na državnom putu Petrovac - Žagubica, na mestu Ljubina crepana, izazvao saobraćajnu nesreću u kojoj je poginuo Staniša P. (66) iz Žagubice.

D. M. se tereti da je upravljajući putničkim vozilom „reno klio“ požarevačke registarske oznake, sa 1,61 promilom alkohola u krvi i usled neprilagođene brzine, prednjim delom vozila direktno udario u traktor sa priključkom za izvođenje radova, kojim je upravljao 66.godišnji muškarac iz Žagubice.

Nakon udesa, vozač traktora prevezen je u petrovačku bolnicu gde je usled zadobijenih povreda preminuo, dok je D. M. zadobio lake telesne povrede.

Po nalogu tužioca, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova, nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Požarevcu.

VIDEO: Bahati bogataš iz Bosne i Hercegovine divlja po balkanskim putevima vozeći 300 na sat!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Viktorija

    11. februar 2019 | 10:40

    Kao na naplatnoj rampi pre neki dan. Hoce li ga pustiti ?

  • Jakovljevuc vojkan

    11. februar 2019 | 10:41

    I tamo ce sad da lezi ko sarov a coveku (pokojniku ) zarubi kucu....

  • рагнер

    11. februar 2019 | 10:34

    Што је ухапшен? Зар то није дозвољено?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA