Novi detalji ljubavnog trougla Beograđanke i dva migranta Nigerijca: Zbog njenih porno fotki je sve počelo, istrage neće ni biti

Prvi Nigerijac ispričao je da je sa devojkom imao seks, dok je njen novi dečko čekao ispred zgrade

  • 39

Viktor Mesi (31) iz Nigerije koga je Beograđanka K.S. (18) optužila za silovanje, pušten je iz policije, a kako Telegraf.rs nezvanično saznaje, ni Tužilaštvo neće pokrenuti istragu tim povodom.

Devojka se, kako tvrdi naš izvor upućen u slučaj, upustila u ljubavni trougao sa dva migranta Nigerijca, a onda više nije znala kako da se iz svega izvuče.

Prvo se, kako kaže naš sagovornik iz kampa, zabavljala sa Viktorom Mesijem. On se u Srbiji zaposlio i ušao u azilnu proceduru, s namerom da ovde ostane. U kampu za migrante gde je boravio nije poznat kao problematičan mladić.

Međutim, K.S. upoznaje drugog Nigerijca G.I., i tada odlučuje da raskine sa Mesijem.

- Mesi je imao pun telefon njenih golišavih fotki i devojka tvrdi da ju je njima ucenjivao da mu se vrati - priča naš izvor.

Jednom Nigerijcu je navodno slala gomilu golišavih fotki, Foto: Pixabay.com

Mesi iznajmljuje stan da ne bi više živeo u kampu i poziva K.S. da dođe da ga pogleda. Ona pristaje, jer nakon navodnog ucenjivanja želi da razreši stvari sa Mesijem.

- Devojka dolazi da vidi Mesijev stan u pratnji drugog Nigerijca, svog sadašnjeg dečka. Dok je ona u stanu sa Mesijem, njen sadašnji dečko je čeka ispred zgrade. Prema Mesijevoj priči, čim je K.S. ušla u stan, on je zamolio druga koji je u tom trenutku bio tu, da ode, i tada je sa K.S. imao strastven seks. Ona pak tvrdi da ju je Mesi spopao s vrata i u prisustvu druga silovao - navodi naš sagovornik.

Prema Mesijevoj priči, kada je čuo da je njen novi dečko ispred zgrade, u besu je istrčao da se sa njim razračuna i tada je K.S. u panici izmislila da je silovana.

U svakom slučaju, za silovanje dokaza nema i Tužilaštvo tim povodom neće pokrenuti istragu. Zanimljivo je i da je drugi Nigerijac, novi dečko K.S., koji je poznat po problematičnom ponašanju, ipak zadržan u policiji.

(M.Leskovac/m.leskovac@telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA