≫ 

Seksualno uznemiravao devojčicu u tramvaju, a sada je osuđen na obavezno lečenje

Neverovatno je da tinejdžerki tada nije pomogao niko od putnika

  • 8

Mihailo Isailović, koji je u oktobru prošle godine spopao tinejdžerku u tramvaju na liniji 2 u centru Beograda, osuđen je na obavezno lečenje i čuvanje u zdravstvenoj ustanovi. Isailoviću je određena i zabrana približavanja devojčici koju je napao.

Podsećamo, Mihailo Isailović uhapšen je 25. oktobra prošle godine nakon što se na društvenim mrežama pojavio užasan snimak na kom se jasno vidi kako muškarac prilazi tinejdžerki i počinje da je grli. Kako uplašena devojčica pokušava da ga odgurne od sebe, on postaje sve navalentniji. Priljubio se uz tinejdžerku i dodirivao je po grudima i telu dok joj je glavu bukvalno nabio u staklo.

Ono što je posebno šokantno je činjenica da odmah iza njih sedelo nekoliko putnika koji ništa nisu učinili da pomognu tinejdžerki, pa čak ni da obaveste vozača tramvaja kako bi momentalno zaustavio vozilo. Istog dana, par sati kasnije, nasrnuo je i spopadao i drugu devojku. Iako je pri hapšenju tvrdio da ima bipolarni poremećaj i da ne može da kontroliše svoje postupke, na saslušanju kod tužioca se branio ćutanjem.

Foto: Facebook/Uživo iz beogradskih tramvaja i buseva/Shutterstock

Nakon što je priveden, Isailović je pravio haos u Specijalnoj zatvorskoj bolnici, gde je smešten, zbog čega su zaposleni morali da ga vežu za krevet, piše Srpski telegraf.

- Isailović je u bolnicu smešten ubrzo nakon što mu je određen pritvor. U početku je bio manji od makovog zrna. Lekari su pomislili da s njim neće biti problema, ali onda je jednog jutra potpuno podivljao. Počeo je da viče, da urla, da ruši sve oko sebe, da se svima unosi u lice... Nije mogao da se obuzda, pa su ga, kako bi sprečili veće incidente, prikovali za krevet i vezali - rekao je tada izvor.

Isailović je već privođen još kao maloletnik, i to zbog krađa, ali u zrelom dobu nije dovođen u vezu ni sa kriminalnim poslovima, niti je sumnjičen za seksualne delikte. Ipak, prema nezvaničnim informacijama, kratko vreme bio je na posmatranju u Psihijatrijskoj bolnici „Laza Lazarević”.

VIDEO: Manijak zlostavlja devojčicu u tramvaju, a svi samo gledaju

(Telegraf.rs/ Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Seva

    18. februar 2019 | 15:32

    Pa ovo je stvarno ludnica zatvori to i leci narednih 100god. I druge slicne.

  • LEO

    18. februar 2019 | 16:16

    Sudstvo na obavezno lecenje!

  • C@W

    18. februar 2019 | 14:45

    Čovek je dokazano kriv i prema mentalnom stanju osuđen,sada možemo reći da je kriv i nećemo pogrešiti,treba imati poverenje u pravosuđe.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA