≫ 

Mirko Butulija pokušao da smiri strasti između kolega, pa dobio rafal u grudi i glavu: Novi detalji krvoprolića u AMSS-u (FOTO)

Tragediji je prethodio sukoba sa kojim Mirko Butulija, po prvim informacijama, nije imao nikakve veze

  • 18

Mirko Butulija, predsednik Auto-moto saveza Srbije (AMSS), stradao je danas najverovatnije kada je pokušao da spreči eskalaciju sukoba između Predraga Đurđeva, generalnog sekretara AMSS-a, i još jednog direktora ovog preduzeća.

Pre tragedije predsednik i generalni sekretar imali su sastanak, zbog internih problema koji su u okviru AMSS postojali između Đurđeva i jednog od direktora te organizacije. Butulija je u svojoj kancelariji pokušao kroz razgovor sa Đurđevim da razreši problem dvojice kolega.

Ubistvo u AMSS-u Foto: Telegraf

- Ne uralaj, ne možeš tako da se ponašaš - rekao je Butulija Đurđevu, pišu mediji, koji je na to uzviknuo: "Šta ne mogu?"

Sasvim neočekivano, Đurđev je potegao pištolj i izrešetao Butuliju. Đurđev je potom otišao u drugu prostoriju i sebi ispalio metak u glavu. Preminuo je na licu mesta, dok je ranjeni Butulija prevezen u Urgentni centar, gde je, nakon reanimacije, podlegao povredama.

Đurđev je, u poslovnim krugovima upamćen kao neko ko je umeo da se razbesni, ako stvari nisu po njegovoj volji, neznanične su informacije koje su se pojavile u javnosti.

Đurđev je ubio Butuliju, pa sebe Foto: Telegraf

Iako najverovatnija, ovo je samo jedna od verzija uzroka ove nezapamćene tragedije. 

Video: Upucan Mirko Butulija: Generalni sekretar AMSS-a izrešetao predsednika u kancelariji, pa oduzeo sebi život

(Telegraf.rs/Pink)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • obezbedjenje pozarevac

    22. februar 2019 | 20:24

    Namestanje razgovora,kradja ličnih stvari,snimci...sve to dovodi di ubistva!!!

  • Realno

    22. februar 2019 | 21:58

    Krajnje je vreme da se ugasi taj AMSS ionako služi vlasti da uzimaju pare od raznih gluposti od uverenja, homologacija i td. To samo kod nas postoji, u EU nema takvih poreza za ludake. Izmišljena institucija, velike pare u opticaju, i eto do čega dođe...

  • Ma

    22. februar 2019 | 21:28

    Neka se samo rešetaju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA