≫ 

Preminuli tinejdžer u Bačkoj Topoli pre smrti popio lek: Požalio se da ga boli glava, pa je popio brufen koji je negde dobio i legao da spava

- Alkohol nije pio, pili smo sok. Ujutro smo videli da je mrtav - priča drug Valentin

  • 13

A. O. (15) pronađen je jutros mrtav u kući bake svog druga Valentina B. (20), u bačkotopolskoj Ulici Bele Bartoka, gde je došao, kako tvrde ukućani, iza ponoći, da bi prespavao.

Kako se nezvanično saznaje, prethodne večeri A. bio na žurki u Bačkoj Topoli, posle koje se nije vraćao kod tetke, kod koje je inače živeo, već je došao kod druga da prenoći.

Eržebet A. (83), baka njegovog druga, rekla je za Kurir da su njen praunuk Valentin i A. sinoć bili napolju, ali da nisu dugo ostali.

A. O. se požalio da ga boli glava, Foto: Pixabay.com

- Zaspala sam oko 22 sata. Tokom noći su me probudili i zamolili me da A. prespava u drugoj sobi, jer u Valentinovoj ima samo jedan krevet. Ne znam koliko je sati bilo, prvo su pričali ispred vrata, a onda su ušli u sobu i tu su pričali, a kasnije su legli. Nismo znali da je dete preminulo, dok nije ujutro došao njegov otac da pita da li je tu njegov sin - priča Eržebet sa suzama u očima i nastavlja:

LEŽAO JE POKRIVEN, NIJE SE POMERAO

- Oko osam sati došao je otac dečaka i pitao gde mu je sin. Rekla sam da pogleda u sobi, jer nisam videla da je ustao. Otac ga je tamo našao, u krevetu, ali on je ležao pokriven, nije se pomerao. Otac je vikao: "Ustani sine", ali on je preminuo. Svi smo u šoku, ne znamo šta se desilo - kaže baka i dodaje da su odmah pozvali Hitnu pomoć.

Drug Valentin je u potpunom šoku. Kaže da su sinoć A. i on slušali muziku kod njega u sobi, a da je nakon toga A. rekao da ne želi da ide kući.

- Požalio se da ga boli glava, pa je popio brufen, za koji mi je rekao da je negde dobio i legao da spava. Alkohol nije pio, pili smo sok. Ujutro smo videli da je mrtav - priča Valentin i dodaje da je A. nedavno raskinuo sa devojkom.

Istraga o smrti maloletnika je u toku, Foto-ilustracija: Shutterstock

- Bio je tužan zbog toga, ali ništa nije tako tragično izgledalo. Nije želeo sinoć da ide kući, želeo je da ostane ovde - kaže Valentin, veoma potresen smrću svog druga.

ČESTO BIO KOD TETKE

On je dao izjavu i policiji, a istraga o smrti maloletnika je u toku. A. je živeo nedaleko od kuće u kojoj je nađen mrtav. Ima roditelje, ali je često bio kod tetke.

- Popili smo kafu oko 22 sata. On je posle otišao kod Valentina sa kojim se zna od detinjstva. Činilo mi se da je sve u redu sa njim - kaže Terezija Tribički, tetka.

Nesrećna žena kaže da ne može da veruje da je on preminuo.

- Bio je dobar dečko, prihvatao sve poslove, da seče drva, da zaradi koji dinar. Voleo je da dođe kod mene - kaže ona.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Luna

    12. mart 2019 | 20:39

    To sto je popio verovatno nije bio brufen..

  • Valjevo

    12. mart 2019 | 21:55

    Boze placem i citam dusa me je zabolela andjeli stobom srce maleno

  • SJ

    12. mart 2019 | 20:35

    E zbog ovoga ja moju decu ne pustam na zurke. Ljute se, ali shvatice jednog dana.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA