≫ 

Teška drama u selu kod Prokuplja: Muž pokušavao da spasi ženu, držao joj glavu iznad vode, ali je bilo kasno za sve (FOTO)

- Tražila sam ga, ali ga nije bilo. Onda sam videla njegove cipele ispred bunara i dotrčala do tamo - kaže uznemirena Jelena Paunović, rođaka

  • 0

Zlata Paunović (62) skočila je jutros u bunar u dvorištu porodične kuće u selu Berilje u opštini Prokuplje.

- Bilo je strašno. Samo sam čula Mirolјuba kako me doziva i brzo sam dotrčala do njihove kuće. On mi je tada rekao da je Zlata skočila u bunar i da odmah zovem policiju i Hitnu službu. Otrčala sam u kuću i čim sam ih pozvala opet istrčala napolјe. Tražila sam ga, ali ga nije bilo. Onda sam videla njegove cipele ispred bunara i dotrčala do tamo - kaže još uvek uznemirena Jelena Paunović, koja je rođaka i živi u kući pored Zlate Paunović koja je jutros skočila u bunar. U nadi da će da je spasi za njom je skočio i njen suprug Miroljub (70).

Zlata Paunović, Foto: Telegraf

Ostali su u vodi dva sata, sve dok ih vatrogasci nisu izvukli. Miroljub je držao Zlatinu glavu iznad vode, ali na žalost, po svoj prilici ona se udavila pre nego što je on za njom skočio u bunar, koji je dubok deset metara. Miroljub je u kritičnom stanju prebačen u Opštu bolnicu "Dr Aleksa Savić" u Prokuplju.

Kako nam je potvrđeno u Opštoj bolnici "Dr Aleksa Savić", Mirolјub je dovezen u 9.15 časova u kritičnom stanju.

- Sa temperaturom tela od 27 stepeni. Uspeli smo da mu stabilizujemo stanje, ali je još uvek u velikom šoku - rečeno nam je u prokupačkoj bolnici.

Nesrećni starac tokom čitavog dana nije znao da je njegova supruga preminula.

Komšinica Jelena (drži odeću) i Jelena Paunović, rođaka, Foto: Telegraf

- U stanju je teške traume i čitav dan je pitao da li je njegova supruga dobro. Niko nije imao snage da mu kaže da je preminula, a on je uporno pitao - saznajemo nezvanično od osobe koja je upućena u istragu.

PATILA OD DEPRESIJE?

Zlatin i Miroljubov sin Bojan kaže da je Zlata u poslednje vreme bila depresivna. On sa suprugom i porodicom živi u Blacu, radi po čitav dan. Na poslu ga je i zatekla vest o tragediji.

- Otac voli malo da popije, a majka je baš bila u depresiji. Ipak, on nikoga nije dirao. Ne znam šta je moglo da je natera da se ubije - kazao nam je Bojan.

Bunar u dvorištu kuće, Foto: Telegraf

I on je u šoku i nije raspoložen za razgovor.

Oko bunara vidljivi su tragovi krvi. Kako kažu komšije, Miroljub je sam čistio taj bunar i ne bi bilo prvi put da uđe, ali je ovoga puta verovatno pokušavajući da spasi suprugu naglo uskočio i nije obezbedio svoj izlazak.

VIDEO: Devojčica upala u bunar dok se igrala oko njega

(B. R.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA