≫ 

Obdukcija potvrdila strašne sumnje: Beba u Valjevu rođena živa, pa zadavljena

Policija će istražiti motiv zločina nad bebom iz sela Belotića kod Valjeva

  • 17

Osnovno javno tužilaštvo u Valjevu donelo je rešenje o zadržavanju do 48 sati Jeleni V. (29) koja je osumnjičena za krivično delo ubistvo deteta pri porođaju.

Na obdukciji tela novorođenčeta dečaka utvrđeno je da je smrt nasilna i da je beba zadavljena.

Policija će istražiti motiv zločina nad bebom iz sela Belotića kod Valjeva.

Telo bebe pronađeno je u WC-u umotano u prsluk, a na licu mesta zatečene su posteljica i veliki tragovi krvi.

Da priča bude još komplikovanija, porodica porodilje kaže da oni navodno nisu ni znali da je Jelena bila u drugom stanju i potpuno su iznenađeni novonastalim događajima.

Beba, noga, nožice, noge Mrtva beba je pronađena zamotana u prsluk; Foto-ilustracija: Pixabay.com

Jelenu, koja je inače majka dvoje dece, u bolnicu je dovezao je suprug Milan V. u Opštu zbog obilnog krvarenja, a lekari su tokom pregleda utvrdili da se porodila nekoliko sati ranije, i to u sedmom mesecu.

Novinari Kurira posetili su domaćinstvo žene za koju se sumnja da je ubila svoje dete, svekar nije želeo da priča sa medijima, a suprug Milan se nije javljao na telefon.

KOMŠIJE U ŠOKU: BILI SU NA SLAVI, ŠTA SE DESILO TOKOM NOĆI 

Komšije Jelene V. su šokirane vešću da je u poljskom klozetu pronađeno telo bebe.

- Oni su jedna normalna porodica, imaju dvoje dece, od osam i šest godina, ne mogu da poverujem da je bila u stanju da ubije dete. Znam da su prekjuče bili na slavi Đurđevdan kod njene familije, koja je iz drugog sela, a šta se tokom noći izdešavalo, znaju samo oni - ispričala je jedna komšinica.

Trudnica, trudna žena Foto: Shutterstock

Da podsetimo, u regionalnu bolnicu u Valjevu u utorak ujutru je primljena Jelena V. (29) iz sela Belotić kod Osečine i ubrzo je ustanovljeno da se porodila, ali nije želela da kaže gde je beba.

Žena se javila na odeljenje ginekologije valjevske bolnice zbog krvarenja, ali je odmah pregledom utvrđeno da se u noći između ponedeljka i utorka porodila u sedmom mesecu trudnoće. Pošto je ginekolozima odbila da kaže gde joj se nalazi beba, odmah je obaveštena policija, s kojom je porodilja, takođe, odbila saradnju.

U međuvremenu, policija je u poljskom toaletu domaćinstva u Belotiću u kojem Jelena živi, pronašla posteljicu i veliku količinu krvi, nakon čega je osumnjičena da je tokom noći prilikom porođaja ubila svoje dete.

VIDEO: Ko je Slavica Glišić, najveća srpska čedomorka?

(Telegraf.rs/Pink)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA