Uhapšena žena koja je tukla bolesnog dečaka u Jagodini: Udarala ga dok je mališan povraćao

Određeno joj je zadržavanje od 48 sati

  • 12

Pripadnici MUP uhapsili su u Jagodini Z. P. (37) zbog postajanja osnova sumnje da je izvršila krivično delo nasilničko ponašanje, saopšteno je u PU Jagodina.

Sumnja se da je ona, zajedno sa svojim suprugom (43) 17. juna ove godine ispred jedne stambene zgrade u Jagodini fizički napala jednog petnaestogodišnjaka.

Z. P. je određena mera zadržavanja od 48 sati, nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedena Osnovnom javnom tužilaštvu u Jagodini.

Policija će, po nalogu tužilaštva, i protiv njenog supruga podneti krivičnu prijavu za krivično delo nasilničko ponašanje.

Podsetimo, žena je prišla dečaku i nasrnula na njega. Njegova majka je povodom ovog slučaja izjavila da njen sin ima srčanu manu, te da je nakon incidenta povraćao i žalio se na bolove u glavi.

(Telegraf.rs/centralmedia.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • leksa

    19. jun 2019 | 18:56

    Sta bi bilo da nisu reagovali i da je nastavio da se izivljava nad njenim sinom, i ko bi na kraju bio kriv da se slucaj zsvrsio kao slucaj malog Alekse? Gde je granica i sta treba ciniti ne znam

  • istz

    19. jun 2019 | 20:13

    Kad bi svi roditelji takvi bili deca bi pravim putem isla

  • YYY

    20. jun 2019 | 10:34

    Bravo i podrska za majku! Isto bih uradio da neko maltretira moje dete. Da li ste procitali sta mali sve radi po skoli? Bode sestarom, lomi ruke deci. Ako ga je osamarila. Bar da je jace!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA