Kristijan Golubović se oglasio iz Zabele zbog privedenog sina Lazara: Za 8 meseci izlazim iz zatvora

"Začuđuje me koliko su uporni u nameri da izazovu zlo i molim boga da ih urazumi ili uništi jer meni su još uvek nebitni i samo pomalo dosadni."

  • 16

Nakon što je Lazar Đukić (25), sin Kristijana Golubovića, navodno 13. ovog meseca u parku na Topličinom vencu u strogom centru Beograda drvenom motkom pretukao Uroša P. (34), oglasio se i njegov otac. Na Youtube kanalu Kristijana Golubovića pojavila se audio poruka iz Zabele, u kojoj je on jasno rekao šta misli o privođenju Lazara. Naglasio je i da za osam meseci izlazi iz zatvora.

"Zaludni hejteri i zlonamerni kvazinovinari baš ne mogu bez mene. Kleveću, lažu, izmišljaju i smišljaju. Izvrću stalno priče o meni. Pa, koliko više? Ni sami ne znaju šta da izmisle i nakače na moju grbaču. Krajnje ružno i namerno u čiste laži upliću moju pokojnu devojku Danijelu, našeg sina Lazara i ostale osobe koje ničim ne zaslužuju spominjanje od tako loših ljudi. Zadnja u nizu je notorna laž o mom sinu Lazaru kako je namerno nekom letvom iz čista mira u nos udario nekog momka.

Tačna istina je da je moj sin fino vaspitan, nimalo agresivan, u normalnom radnom odnosu. Bio je sa društvom tog jutra u parkiću ispred svoje zgrade gde mu je prišla pijana osoba starija 10 godina od njega sa namerom da ga maltretira, kao što je to činila i ostalim osobama pre toga u istom parku i društvu na drugim klupama pored njegove.

Moj sin ga je odgurnuo od sebe. U narednim trenucima tom smaraču je prišao neki momak sa crvenim kačketom na glavi i zadao mu je kratak udarac u nos rukom. Lazar nije odlazio sa tog mesta jer nije imao razloga. Kasnije su došli policajci i samo njega priveli. Ovo je i sam ponovio u policiji, a tužilaštvo i sud treba da utvrde ko je nasilnik koji je smarao duplo mlađu decu po parku i ko je njega zbog toga čuknuo u nos.

Moj sin Lazar to nije učinio sigurno i spreman je da to potvrdi na poligrafskim aparatima. Jako ružno i zlonamerno je da se jedan normalan, kulturan i miran dečak kleveće i blati po medijima samo zato što sam ja njegov otac koji je, nažalost, imao neke veze sa kriminalom.

Sa Lazarovom majkom sam bio od rane mladosti, od kraja osnovne škole, pa do 2000. godine. Preko 20 i kusur godina u vezi. Poslednjih 8-9 godina njenog života nismo bili ni u kakvoj vezi, tako da me stvari koje nisu imale veze sa mojim sinom nisu ni zanimale.

Bolovala je od raka i uvek sam bio tu kad god bi potražila bilo šta. Voleo sam je dečački i normalno. Na grobu sam joj bio nekoliko puta, ali nisam imao potrebu da plačem, naričem i patim za njom, već mi je neizmerno žao što je moj sin ostao mlad bez svoje majke.

Za sve te godine, ona je bila žena i majka našem detetu za primer. Meni lično je bila najbolji prijatelj prateći me u svemu. Kada to više nije mogla, razišli smo se bez ikakvih afera. Spominjanje kojekakvih narkomanskih cinkaroša kakav je bio onaj pokojni Alibeg Dejan je zlonamerno vređanje osoba koje odavno ne postoje iz totalno drugih razloga.

Začuđuje me koliko su uporni u nameri da izazovu zlo i molim boga da ih urazumi ili uništi jer meni su još uvek nebitni i samo pomalo dosadni.

Za 8 meseci se završava ova ogromna nepravda i sve što želim je odmor i mir u društvu najbitnijih osoba. Bilo kakva pisanja o mojoj prošlosti su nagađanja, a budućnost niko ne može da predvidi. Svim dobrim, pa i tim lošim ljudima želim sve najbolje.

Veliki pozdrav,

Kristijan."

Incident se navodno dogodio tako što je Uroš P. prolazio kroz park u kom je bio Lazar sa još nekoliko prijatelja.

LAZAR NEGIRAO DA JE BILO KOGA UDARIO

- Ustao je i krenuo ka meni. Bez ijedne reči udario me je drvenom palicom u lice. Pao sam. Osetio sam da mi je nos pukao. Mladić koji me je udario je sa svojim prijateljima odšetao iz parka kao da se ništa nije dogodilo. Prolaznici su pozvali policiju i Hitnu pomoć i ja sam prevezen na VMA, gde je utvrđeno da imam prelom nosa - rekao je povređeni Uroš.

Patrola policije je ubrzo locirala i privela Lazara Đukića na saslušanje u policijsku stanicu, koji je negirao da ima ikakve veze sa prebijanjem muškarca.

Protiv Lazara Đukića policija je u redovnom postupku podnela krivičnu prijavu za nanošenje teških telesnih povreda i nije mu određeno policijsko zadržavanje. U slučaju da dođe do suđenja i Lazar bude proglašen krivim, za ovo krivično delo je zaprećena kazna od šest meseci do pet godina zatvora.

SINA PRIZNAO TEK POSLE 20 GODINA

Inače, Lazar Đukić je najstarije dete Kristijana Golubovića, jednog od retkih preživelih žestokih momaka iz devedesetih godina i aktera kultnog filma "Vidimo se u čitulji".

Kristijan je Lazara priznao za sina tek dvadeset godina posle rođenja. Naime, kako je sam Kristijan tokom boravka u rijalitiju "Farma" 2015. godine ispričao, on nije bio upisan kao Lazarev otac jer su se on i Lazareva sada pokojna majka Danijela dogovorili da to ostane tajna zbog dečakove bezbednosti.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA