≫ 

Detalji napada na nekadašnjeg košarkaša crno-belih: Bezbradica napadnut s leđa, ispred kuće

- Čuli smo da je Nemanja napadnut s leđa, kukavički - kažu komšije Bezbradica

  • 1

Beogradska policija intenzivno traga za Dušanom Silićem (27), koji se sumnjiči da je tokom minule noći pretukao bivšeg košarkaša Partizana Nemanju Bezbradicu.

Dušan Silić za kojim je potraga u toku je sin poznatog beogradskog biznismena. Policija je danas, tragajući za napadačem, pretresla i kuću Dušana Silića koja se takođe nalazi u Jakovu.

Komšije porodice Bezbradica kažu da su šokirane napadom na nekadašnjeg košarkaša.

Nemanja Bezbradica Nemanja Bezbradica, Foto: ATA Images

- Čuli smo da je Nemanja napadnut s leđa, kukavički. Parkirao je automobil, izašao iz njega i krenuo ka kući. Na samo dva metra od ulaza pojavio se taj nasilnik i zadao mu nekoliko udaraca od pozadi. Verovatno ga je čekao u obližnjem žbunu i nakon što ga je udario nekoliko puta, pobegao je - kažu zaprepašćene komšije pokazujući mesto na kojem se dogodio napad.

Komšije Bezbradica kažu da su ogorčeni zbog napada na bivšeg košarkaša.

INTERVENTNA UPALA U KUĆU SILIĆA

Dodaju i da su čuli da policija traga za Dušanom Silićem. Brat osumnjičenog za napad je u svojstvu građanina dao izjavu policiji, nakon čega je otišao kući. Interventna jedinica policije je danas upala u kuću porodice Dušana Silića koja je tvrdila da on nije kod kuće.

O MOTIVU SE NAGAĐA

O motivu napada na košarkaša od jutros se nagađa u Jakovu. Pojedine informacije govore da je po sredi sukob zbog devojke, ali niko to sa sigurnošću nije mogao da tvrdi.

Za Dušanom Siliem policija traga zbog sumnje da je juče oko 17.40 sati, pretukao bivšeg košarkaša Partizana i bivšeg dečka pevačice Dare Bubamare, Nemanju Bezbradicu. Dušan Silić je, piše Kurir, sin surčinskog biznismena, inače kuma Novaka Buhe, rođenog brata prvog svedoka saradnika Ljubiše Buhe Čumeta.

(Telegraf.rs / Izvor: Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • HAJ

    5. avgust 2019 | 18:12

    Kako bivsi kosarkaš ,pa igra tek par godina profesionalnu košarku.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA