≫ 

Predao se Dušan Silić, osumnjičen da je pretukao Bezbradicu: Mučki napao košarkaša, pa pobegao

Bezbradica je krvav, sa teškim povredama ruku, nogu i prelomom lobanje, u polusvesnom stanju, prevezen u bolnicu

  • 10

Dušan Silić (27), koji se tereti da je u nedelju naneo teške telesne povrede bivšem košarkašu Partizana Nemanji Bezbradici (26), predao se organima reda i njemu je određeno "policijsko zadržavanje" do 48 sati.

Osumnjičeni je sin Dragana Silića, vlasnika bazena "Klub S" u Jakovu, koji je inače kum Novaka Buhe, starijeg brata Ljubiše Buhe Čumeta. Prema prvim informacijama, motiv napada bio je svađa oko devojke. Nakon što je mučki pretukao košarkaša, napadač je pobegao sa lica mesta. Bezbradica je krvav, sa teškim povredama ruku, nogu i prelomom lobanje, u polusvesnom stanju, prevezen u bolnicu.

- Sumnja se da je Silić došao ispred porodične kuće oštećenog, napao ga s leđa i zadao mu više udaraca u glavu - piše u saopštenju MUP-a.

Kako su "Novostima" ispričali meštani Jakova, Bezbradica je poslednjih godinu dana u vezi sa jednom devojkom, koja se prethodno zabavljala sa Dušanom Silićem.

Ona je zbog Nemanje, navodno, ostavila Dušana, a ovaj to nikada nije oprostio ni njoj, ni Bezbradici. Košarkaš, međutim, nikada nije prijavio policiji nikakve pretnje, a i sad, nakon incidenta, kada odbija da sarađuje sa policijom i tužilaštvom, otkrije ime napadača, kao i razlog zašto je pretučen.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jovan

    7. avgust 2019 | 11:15

    Kukavički napada i udara momka, zatvor za kukavicu.

  • Trajko

    7. avgust 2019 | 12:40

    A ko su ti Silići? Treba država da im uzme sve dok ne dokažu odakle im sve to. Ma ne samo njima nego svima sličnima.

  • VX

    7. avgust 2019 | 12:31

    Nijedna žena a ni mukarac nisu vredni života u strahu.Beži od tih mafijaša i njihovih pudlica.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA