≫ 

Detalji užasa u Bečmenu: Bojan hteo da ubije ženu, decu i majku, pa prerezao vrat. Čula se 3 pucnja

Ispred kuće bračnog para je trenutno opsadno stanje, a komšije su u šoku

  • 33
Pištolj, nož, žena, upucao, prerezao vrat Foto - Ilustracija: Telegraf, Pixabay, Profimedia

Bojan S. (40) pokušao je danas pucnjima iz pištolja da ubije suprugu Gordanu S. (37) u njihovoj kući u Bečmenu. Kako Telegraf saznaje, komšije su čule tri pucnja, a četvrti metak se Bojanu zaglavio u cevi, pa je zato sebi pokušao da prereže grkljan. Kolima hitne pomoći on je prebačen na reanimaciju, dok je žena sa povredama podlaktice prevezena u Urgentni centar.

Bračni par ima sina (13) i ćerku (10), a sa njima u domaćinstvu živi i Bojanova majka, koja je, prema rečima komšija bila sva krvava kada je izašla iz kuće. Nije bilo prethodnih slučajeva nasilja u porodici, a maloletna deca bračnog para, za koju se ne zna da li su prisustvovala tragediji, se nalaze kod babe po majci u Petrovčiću.

Kako saznajemo, Bojan S. je, osim žene, pokušao da ubije i svoju majku i decu.

NIŠTA NIJE UKAZIVALO NA TRAGEDIJU

Kako Telegraf saznaje, ispred njihove kuće je posle tragedije bilo opsadno stanje, mnogo policajaca, a komšije su u šoku. Kako navode, ništa nije ukazivalo da bi nešto ovakvo moglo da se desi.

Kako je za Blic ispričala koleginica Gordane S, danas je trebalo da svi odu na proslavu rođendana brata ranjene žene. Koleginica, s druge strane, kaže da je cela porodica bila skladna.

Bečmen Kuća u Bečmenu gde se dogodila tragedija, Foto: Telegraf

- Bili su mirne komšije. Nisu imali nikakvih problema, bar je tako delovalo - rekle su nam komšije koje su bile bliske ovoj porodici. Komšije navode da ne mogu ni da pretpostave šta bi mogao da bude uzrok tragedije.

POVREĐENU ŽENU BRAT PREVEZAO U UC

Ova porodica u Bečmenu ima kuću i stan, a čitava tragedija se odigrala u kući. Prema nezvaničnim informacijama, osumnjičeni je bio psihički nestabilan poslednjih godinu dana, a kako se saznaje danas je bio u alkoholisanom stanju, pišu Novosti.

Komšije kažu da je povređena žena otrčala kod komšinice po pomoć, a da ju je brat prevezao u Urgentni centar, on je takođe pozvao i policiju.

Radila je u lokalnoj prodavnici, dok se njen suprug bavio raznim poslovima.

Šta se tačno dogodilo i šta je prethodilo tragediji ostaje nepoznanica, iako neke komšije pričaju da je pre tragedije otpočela rasprava zbog prodaje porodične kuće.

VIDEO: Nikada objavljeni snimci Maje i Mihajla ubijenih u Centru za socijalni rad u Rakovici

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bakica

    8. avgust 2019 | 19:02

    Hoće li društvo da se zabrine? Pojavila se nova bolest, prerašće u epidemiju, ili je neko bacio čini na nas, poubijasmo se, ubijaju roditelji decu; deca roditelje, muževi supruge a i one njih, brat brata, komšija komšiju i nema više ko na koga ne nastce. Ostala ubistva nam dodju ko normalna. Ovo je krajnje vreme da se zabrinemo i da strucnjaci pokušaju da objasne koji su uzroci pa da društvo nešto preduzme. Kako neko moze da ubije svoju dragu osobu i u poslednje vreme najviše sevaju noževi, jezivo.

  • tina

    8. avgust 2019 | 20:56

    Za njih bi bilo najbolje da ludak ne prezivi jer ce ih dokrajciti kad tad.

  • Qww

    8. avgust 2019 | 19:01

    Pa dokle vise?? Srpski muzevi misle da im zena svojina?? Vucicu stavi sve srpske muske alkoholicare i narkomane na terpaju??? Znaci na dno ,dna smo u svetu??

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA