≫ 

50 evra pronađeno na mestu zločina u Jabukovcu: Deo plena koji su ispustile ubice mogao bi da ih oda

Koliko je tačno novca izneto iz doma Kazimirovića niko ne zna, osim zločinaca

  • 14
Jabukovac Foto: Tanjug/AP/dpa/Youtube

Brutalni razbojnici, koji su pobili četvoro ljudi na salašu Kazimirovića u mestu Valja Vratna kod Jabukovca, tokom bekstva "sejali" su novac po imanju.

Kako "Novosti" nezvanično saznaju, tokom uviđaja forenzičari su nedaleko od kuće pronašli novčanicu od 50 evra, što je još jedan od dokaza da su pljačkaši posle krvavog pira uzeli sve pare iz kuće, ali prilikom bega nisu bili dovoljno oprezni.

Koliko je tačno novca izneto iz doma Kazimirovića niko ne zna, osim zločinaca. Kako u njihovoj kući nije pronađeno ništa, veruje se da su sve pokupili. Na to ukazuju premetačina i sve ispreturane stvari po sobama u kojima su domaćini spavali.

Raja Kazimirovic Raja Kazimirović, Foto: Privatna arhiva

Novčanica je poslata na analizu i veštačenje, navodi sagovornik novosti. Eksperti će pokušati da pronađu DNK trag, što bi značajno pomoglo istrazi. Od zločina do pronalaženja tela prošlo je dva dana i mnogi dokazi su kontaminirani.

Dragica Kazimirovic Dragica Kazimirović, Foto: Privatna arhiva

Specijalne jedinice MUP su dan nakon što su tela pronađena pročešljali gotovo svu okolinu doma Kazimirovića. Forenzičari iz Beograda su u dva navrata pregledali mesto događaja.

Dragana Jozeljic Dragana Jozeljić, Foto: Privatna arhiva

- Urađen je i naknadni uviđaj, kako bi se neke stvari dodatno razjasnile i potkrepile dokazima. Ceo policijski posao otežava činjenica da niko ništa nije video, niti čuo. Najbliža kuća od Kazimirovića je udaljena 500 metara.

Ljubinka Oprikic Ljubinka Oprikić, Foto: Privatna arhiva

Ubijeni su Raja Kazimirović (72), njegova majka Dragica (93), sestra Ljubinka Oprikić (76) sa svojom ćerkom Draganom Jozeljić. Policija je privodila pojedine osumnjičene, ali je utvršeno d aoni nemaju nikakve veze sa zločinom.

VIDEO: Godišnjica najvećeg masakra u Srbiji

(Telegraf.rs/Večernje novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gaga

    15. avgust 2019 | 09:54

    Meni to liči na rumuske nadničare, negde sam pročitao da su radili kod njega povremeno.

  • Veteran

    15. avgust 2019 | 08:18

    Neće ni tih 50€ dati rezultate, ubice su koristile dobru opremu za obavljanje ovog posla, vidi se da je profi odrađeno,jer policija već danima tapka u mestu,mada mislim da će operativcii iz Bg odraditi veći deo posla i ući u trag ubicama, što se tiče lokalne policije treba sve uzeti sa rezervom..

  • Dejan

    15. avgust 2019 | 11:09

    A sta ako je to namerno ostavljeno da bi se zavarao trag?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA