• 11

Poslednja slika Stefana koji se utopio u Grčkoj: Provod na plaži, uz osmeh i u društvu sestre

Stefan se udavio kada je hteo još jednom da uđe u vodu, za kraj svog odmora

  • 11

Stefan P. (19), koji se udavio na plaži Olmpik bič u Grčkoj, objavio je nekoliko "storija" sa svog poslednjeg letovanja.

Bezbrižan, zajedno sa sestrom od ujaka, Stefan je bio na sedmodnevnom odmoru u Grčkoj i juče je trebalo da se vrati u rodni Požarevac.

Stefan

Printskrin: Instagram

Nažalost, poslednjeg dana svog letovanja završio je tragično, a na plaži nije bilo spasilaca da mu pruže pomoć, jer su se oni dan ranije povukli zbog neizmirenih dugovanja opština Katerini.

Stefan

Stefan i sestra su se zabavljali na plaži; Printskrin: Instagram

Poslednja Stefanova fotografija je upravo nastala na plaži gde je stradao i to je objavio na svom instagram "storiju" nekoliko dana ranije.

Na ostalim slikama sa letovanja, koje takođe nisu nastale tog dana, Stefan se pohvalio provodom, kako na plaži, tako i u klubu, i to su bile njegove jedine objave na Instagramu.

Kako su ispričale komšije, Stefan je poželeo da se još jednom okupa, za kraj. Poklopio ga je kobni talas.

Stefan

Nekoliko dana pre nesreće; Printskrin: Instagram

- Na letovanju su bili nedelju dana. Hteo je još jednom da se okupa pred polazak. Ušao je vodu, talas ga je poklopio i on je jednostavno nestao - kažu za "Blic" komšije iz njegovog sela Pečanice, koji su u kontaktu sa Stefanovim roditeljima.

Nesreća se dogodila blizu kule gde se inače nalaze spasioci. Ekipa Hitne pomoći pokušala je da reanimira mladića, ali nažalost bezuspešno.

Stefan

Uživanje u grčkoj taverni; Printskrin: Instagram

Kako saznaje "Telegraf", niko na plaži nije znao da pruži prvu pomoć mladiću.

(POTRESAN VIDEO) Izvukli čoveka iz mora na Santoriniju

(Telegraf.rs/Blic)

Komentari

  • Ale

    Sigurno je plivač, otišao daleko, poklopio ga talas... Neplivač može da se udavi samo ako se iz nekog razloga onesvesti u plićaku . Neplivači pešače u moru kao na suvom, zašto i kako bi uopšte došli do duboke vode?

  • MK

    Tuga velika, tek je počeo da živi. Saučešće porodici u ovom velikom bolu.

  • Siribuvo

    Niko negovori da je plivac ili ne. Nemogu da verujem ako je plivac da moze da se udavi u moru. Zao mi lep momak..bas steta i nesreca, neka mu je laka zemlja. Saucesce porodici.

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima