≫ 

Poslednja slika Stefana koji se utopio u Grčkoj: Provod na plaži, uz osmeh i u društvu sestre

Stefan se udavio kada je hteo još jednom da uđe u vodu, za kraj svog odmora

  • 11
Stefan Printskrin: Instagram

Stefan P. (19), koji se udavio na plaži Olmpik bič u Grčkoj, objavio je nekoliko "storija" sa svog poslednjeg letovanja.

Bezbrižan, zajedno sa sestrom od ujaka, Stefan je bio na sedmodnevnom odmoru u Grčkoj i juče je trebalo da se vrati u rodni Požarevac.

Stefan Printskrin: Instagram

Nažalost, poslednjeg dana svog letovanja završio je tragično, a na plaži nije bilo spasilaca da mu pruže pomoć, jer su se oni dan ranije povukli zbog neizmirenih dugovanja opština Katerini.

Stefan Stefan i sestra su se zabavljali na plaži; Printskrin: Instagram

Poslednja Stefanova fotografija je upravo nastala na plaži gde je stradao i to je objavio na svom instagram "storiju" nekoliko dana ranije.

Na ostalim slikama sa letovanja, koje takođe nisu nastale tog dana, Stefan se pohvalio provodom, kako na plaži, tako i u klubu, i to su bile njegove jedine objave na Instagramu.

Kako su ispričale komšije, Stefan je poželeo da se još jednom okupa, za kraj. Poklopio ga je kobni talas.

Stefan Nekoliko dana pre nesreće; Printskrin: Instagram

- Na letovanju su bili nedelju dana. Hteo je još jednom da se okupa pred polazak. Ušao je vodu, talas ga je poklopio i on je jednostavno nestao - kažu za "Blic" komšije iz njegovog sela Pečanice, koji su u kontaktu sa Stefanovim roditeljima.

Nesreća se dogodila blizu kule gde se inače nalaze spasioci. Ekipa Hitne pomoći pokušala je da reanimira mladića, ali nažalost bezuspešno.

Stefan Uživanje u grčkoj taverni; Printskrin: Instagram

Kako saznaje "Telegraf", niko na plaži nije znao da pruži prvu pomoć mladiću.

(POTRESAN VIDEO) Izvukli čoveka iz mora na Santoriniju

(Telegraf.rs/Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Skomi

    24. avgust 2019 | 17:24

    Pre par godina sam tu spasoo zivot deki ispostavice se kasnije nasem čoveku, iz Svilajnca. Dolazim s porodicom na plazu i gledam u coveka koji lupa po vodi, oko nas gomila ljudi, niko da mrdne. Kroz glavu mi prolazi misao da se neko sali, medjutim lik nestaje pod vodom.Skacem u vodu, stizem do njega, krajnjim naporima ga dovlacim do obale. A publika? Verujte niko prstom da mrdne. Ja padam izdale me i ruke i noge a dva super gradjena lika se prave da gledaju u drugom smeru... Spasiti nekom zivot, osecaj je FENOMENALAN. Zao mi. Je momka, nadam se da je neko bar pokusao da mu pomogne.,jer ako je neko cekao da pomogne neko drugi....

  • Zana

    24. avgust 2019 | 16:43

    Jaoo,tugo ne mogu ni da zamislim njegovu sestru,porodicu.Saucesce porodici.Neka te andjeli cuvaju mladi covece.

  • GKG034

    24. avgust 2019 | 16:50

    Tuga...Saucesce porodici.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA