≫ 

Tamara se dva puta prekrstila pred crkvom, a onda je izgubila kontrolu nad autom i poginula

 ≫ 

Porodici nastradale devojke potvrdio je meštanin sela, koji joj je držao glavu, da je maltene do samog dolaska Hitne pomoći Tamara bila živa

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Bisenija
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Aleksandar Gasic

    01. oktobar 2019 | 00:03

    Žao mi je devojke što je tako nesrećno otišla ali to nema veze sa tim što se prekrstila ispred crkve mogla je isto tako da pogleda u stranu,da joj pozvoni mobilni da pusti muziku ili bilo šta drugo jednostavno je to bila sudbina. Neko ko poštuje Boga i crkvu može da se prekrsti bilo gde i bilo kad dal se nalazio i autobusu ili kolima nije bitno i nema veze što muslimani klanjaju na svoj način to je njihova stvar i netreba je porediti sa hrišćanstvom i ovim primerom jednostavno se tako desilo a što se tiče devojke koja se prekrstila baš pre nego je preminula može da bude samo nešto dobro loše nije i svakom slucaju.Neka joj je pokoj dusici njenoj i bar znamo da je na nekom boljem mestu da ju je Gospod Bog uzeo u svoje narjuce a ne sotona baš zbog toga što se prekrstila i napustila ovaj svet.A vi ostali jel razmisljate i tome da ste besmrtni i da nikada nećete otići sa ovog sveta.Svi smo mi ovde samo i prolazu i ja joj iskreno zavidim na tome što je dušu predala Isusu uz poslednji pozdrav prekstivsi se!!!

  • Bisenija

    30. septembar 2019 | 12:06

    Ja sam krštena pravoslavka! Medjutim,nikada mi nije jasno zašto se ljudi krste u prolazu pored crkve? Krsti se valjda ispred crkve kada se ulazi u istu! Ne možete biti u busu i krstiti se u prisustvu drugih putnika! Mi smo visenacionalna zajednica i zamislite jednog muslimana da u toku vožnje pred drugim putnicima klekne i obavi svoju molitvu! Crkve zvrje prazne a mnogi se mole i krste po drumovima! Raspojasano sveštenstvo i raspojasan narod!

  • Ona

    30. septembar 2019 | 11:51

    Svi smo mi gresnici. Spas nam je u Vaskrsu a ne u smrti, ako Bog da. Samo kazem Boze oprosti mi jer nista dobro ne ucini. Pomaze Bog svima

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA