Pretučen predsednik SAKSS-a u Beogradu: 15 taksista me oborilo na zemlju i šutiralo u glavu i rebra

Napad se dogodio u centru grada, kod hotela "Balkan" u sitne sate

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Zalosno
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Života

    06. oktobar 2019 | 09:50

    Gospodin koji je rekao da taksisti nemaju nikakve veze sa incidentom prebijanja predsednika SAKSS-a ( Sportskog auto i karting saveza Srbije) Staniše Lazarca ili ne vidi dobro ili jako puno laže. Bio sam svedok tog nemilog događaja kada su dva taksi vozila ( beli pasat i crni mercedes B klase ) na silu probili plastične barijere, a pritom nisu hteli da saslušaju objašnjenje da se ne može na silu rušiti nešto za šta postoje svi relevantni dokumenti skupštine grada. Na vrlo grub i bezobrazan način u delu ograđenog kao sportska manifestacija koji su trebali da napuste mnogo ranije jer je zatvaranje pomenutog prostora predviđeno još od 20h od kada glase sva validna dokumenta. Zatvaranje pomenutog prostora počelo je malo kasnije zbog odlaska strane delegacije. Određeni broj taksi vozila ispred hotela Zepter nisu hteli da napuste svoju taksi stanicu govoreći da je to njihovo radno mesto oglušujući se o odluke skupštine grada Beograda. 10 do 15 minuta po završetku prvog incidenta stotinak metara od predhodnog incidenta kod hotela Balkan pojavili su se isti taksisti ali bez svojih vozila pod pomognuti sa taksistima sa taksi stanice Balkan i još grupom momaka, njihovim prijateljima, dobacujući i vređajući predsednika SAKSS-a i ljude angažovane na pripremi karting staze. Verujući da može objasniti taksistima da je to skroz pogrešno što su uradili napustio je ograđeni prostor. Tada su oni isti taksisti is predhodnog incidenta nastavili da ga vređaju i više njih krenulo na njega.

  • Zalosno

    06. oktobar 2019 | 01:53

    Zasto polucija ne reaguje na bahatost taksista. Dali u lepoj Srbiji moze izgleda, scaka budala da izadje na ulicu i maltretira narod,a da ih niko ne sprecava u tome

  • Pop

    05. oktobar 2019 | 18:19

    Dali su taksisti krivi stovsu svaki dan ubistva! Dali su krivi sto su vam deca postala nasilnici? Dali su krivi sto ste svi vi otisli u p.... Materinu!!!!????

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA