• 10

Preminula baka iz Bogatića koju je unuk brutalno davio i tukao: Druga žrtva porodične drame

Po naredbi tužioca danas će biti obavljena obdukcija

  • 10

Na odeljenju hirurgije šabačke bolnice jutros je preminula baka Verica P. (88) iz Bogatića, koju je pre deset dana brutalno pretukao unuk Marko. Ona je druga žrtva porodične drame koja je potresla celu Mačvu, kada je Marko u psihičkom rastrojstvu

 golim rukama ubio svoju majku Desanku (64).

- Baka je od prijema u bolnicu bila u komi i lekari su se borili da joj spasu život. Bila je u teškom stanju, sa brojnim hematomima i prelomima, zbog čega je bilo rizično da se lečenje nastavi u Beogradu - navodi izvor Telegrafa.

Po naredbi tužioca danas će biti obavljena obdukcija.

Marko P. (27) je uhapšen i posle saslušanja u tužilaštvu njemu je određen pritvor do 30 dana. Sproveden je Centralni zatvor u Beogradu. Takođe, po nalogu tužioca biće obavljeno i psihijatrijsko veštačenje.

- Protiv njega je podneta krivična prijava za ubistvo i nanošenje teških telesnih povreda. Od rezultata obdukcije zavisi da li će tužilaštvo izmeniti krivičnu prijavi i Marka teretiti za dvostruko ubistvo - otkriva Telegraf.

Porodična tragedija je zavila u crno porodicu koje više nema. U velikom uređenom dvorištu i prostanoj kući u mirnom kraju Bogatića ostao je sam Markov otac Zvonko, sa kojim saučestvuje cela Mačva.

Sin mu je u zatvoru, suprugu je sahranio dan nakon tragedije, a sada priprema sahranu svoje majke.

(Telegraf.rs)

Komentari

  • Ja

    Ovog krmka na doživotni rad u lancima! U rudnik! Za koricu hleba,i čašu vode 15 h da rmbači do kraja života!!

  • BN

    Sa toliko je sigurno prirodna smrt,da ju je taj davio umrla bi odmah ili ubrzo,neka obdukcija kaže svoje pa ako je stvarno kriv u zatvor.

  • Ors

    Jadna starica, nek počiva u miru, a ovom monstrumu želim sve najgore

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima