≫ 

Novi detalji ubistva u Bariču: Nebojša N. (45) iskasapljen zbog duga od 300 evra i devojke

Osumnjičeni za ubistvo sastali su se na groblju sa žrtvom kako bi prebili raniji dug, kada je usledila žustra svađa

  • 19
noz, groblje, grob, grobnica, horor, bizar, spomenik, spomenici nadgrobni

Foto: Pixabay

D. B. (39) i D. T. (27) uhapšeni su zbog sumnje da su brutalno ubili Nebojšu N. (45) iz Bariča, čije je izmasakrirano telo pronađeno u sredu ujutru u njegovom automobilu.

Kako piše Srpski telegraf, kobnog dana su se osumnjičeni našli sa ubijenim kako bi prebili raniji dug, što se ubrzo završilo ubistvom.

- Prema dosadašnjim informacijama, sumnja se da su osumnjičeni te večeri ugovorili sastanak sa Nebojšom da bi raspravili raniji sukob koji su imali oko droge. Navodno, D. B. je ubijenom muškarcu dugovao 300 evra, zbog čega su se kobne večeri i našli. S njim je bila i D. T. - navodi izvor Srpskog telegrafa.

Kako dodaje, ubrzo nakon što su se sastali na groblju, između osumnjičenih i ubijenog muškarca izbila je žustra svađa.

Potegao bejzbol palicu zbog devojke

 

Prema navodima Informera, svađa oko duga je eskalirala kada je D. B. saznao da se njegova devojka D. T. viđa sa obojicom, pa je rekao da mu neće vratiti novac koji je poneo.

Nebojša je pobesneo pa je iz svoje "lančije" izvadio bejzbol palicu i počeo da udara oboje. D. B. je u tom trenutku potegao nož i počeo da ubada Nebojšu po grudima i vratu.

- Kad je Nebojša pao na pod, D. B. mu je još dva puta zario sečivo u leđa i zatim je pobegao sa devojkom. Ona je usput uzela krvavi nož i bacila ga na jednu divlju deponiju koja se nalazi stotinak metara od ubista - navodi sagovornik Informera.

Ubijeni imao pozamašni dosije

 

Prema saznanjima, žrtva je odranije poznata policiji, a dovođena je u vezu sa dilovanjem.

- Ubijeni iza sebe ima pozamašni dosije i u više navrata je dovođen u vezu sa preprodajom narkotika. Takođe, iza sebe ima i osuđujuću presudu zbog saobraćajne nesreće u kojoj je stradao pešak, zbog čega je robijao 3 godine. Nije isključeno i da je Nedeljković zapravo prodao drogu osumnjičenima, te da je te večeri, kada se zločin dogodio, zapravo trebalo da mu otplate dug za narkotike - piše Srpski telegraf.

Podsetimo, policijska patrola iz Obrenovca pronašla je u sredu ujutru telo 45-godišnjeg Nebojše N. bez znakova života u automobilu "lanča", na nepristupačnoj lokaciji u Bariču.  Na telu su bili vidljivi ubodi nožem i to na grudima, vratu i leđima.

Muškarac je tako povređen vozio automobil, izgubio je svest i kontrolu i udario u znak pored puta. Na automobilu su bila vidljiva oštećenja na prednjoj strani.

(Telegraf.rs/Srpski telegraf/Informer)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rastko

    18. oktobar 2019 | 07:02

    Suvisno je bilo sta reci o ubistvu u kome se ne zna koji od aktera je jadniji.

  • Rastko

    18. oktobar 2019 | 07:05

    Trista evra deco a sa toliko gospoda apa-drapa ujutru u podne i uvece brisu cipele .

  • ...

    18. oktobar 2019 | 07:19

    Neka ih narkomani nek se rokaju, nek se svi medjusobno pobiju

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA