• 66

Milošu spalili dva BMW-a, imao je neprijatelje: Komšije kažu da je bio dobar sin, drug i sportista

U selu svi žale za poginulim mladićem

  • 66

Niška policija intenzivno radi na rasvetljavanju ubistva Aleksinčanina Miloša Radojkovića (25), ali za sada još ništa ne ukazuje zbog čega je ovaj mladić sinoć izrešetan ispred kuće u kojoj je živeo u niškom naselju Beverli Hils.

Iako mu se pripisuje povezanost sa kriminalnim krugovima, jedino zbog čega je procesuiran je paljenje „mercedesa“ juna ove godine na parkingu na ulici Svetozara Markovića. Međutim, tek sada je izašlo na videlo da su i Radojkoviću paljeni automobili i to u dva navrata, ali za sada se ni to ne povezuje sa njegovim ubistvom.

Prvi put njegovo vozilo je planulo novembra 2014. godine na parkingu u ulici Vojvode Mišića. Skupoceni „BMWX5“ potpuno je izgoreo u podmetnutom požaru, a nikad nije pronađen onaj ko ga je potpalio.

Napad na Radojkovića na istovetan način dogodio se prošle godine i to u njegovom rodnom selu Tešici. Ponovo mu je izgoreo „BMW“, a ni ovog puta počinilac nije pronađen.

Miloš R. ubijeni iz Niša

Ubijeni Miloš Foto: Facebook

U selu svi žale za poginulim mladićem, i za njega imaju samo reči hvale. Tvrde da ne znaju ko bi želeo njegovu smrt.

- Bio je mnogo dobar drug, sportista, svima je pomagao. Ostao je bez majke vrlo mlad, poginula je u železničkoj nesreći. Iako je živeo u Nišu, svakodnevno je dolazio ovde i pomagao ocu –kažu komšije ubijenog momka.

Niko od članova porodice nije želeo da komentariše tragediju navodeći da su suviše potreseni Miloševim ubistvom.

Ubistvo Nis

Foto: Telegraf

Podsetimo, Miloš je ubijen u sredu uveče u elitnom niškom naselju Beverli Hils. Na njega je pucala još uvek nepoznata osoba. Do likvidacije došlo je u kraju u kojem je Miloš živeo sa ženom i detetom, a koji Nišlije opisuju kao deo grada u kom žive veoma imućni ljudi. Poreklom je iz Tešice, mesta nadomak Aleksinca.

(D. K.)

Komentari

  • Mica

    Verovatno bili ljubomorni na to kolko je dobar sin drug i sportista

  • amer

    Dok milicija na strpa u zatvor se one koji su joj poznati bice ubistva u Srbiji.

  • Милош

    Са 19год возио бмв, од 10-15хиљаде евра, са 25год изнајмљује кућу, месечно не мање од хиљаду евра..... , алу људи ајте молим вас са том причом био добар дечко.

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima