≫ 

U toku je potraga za dvema osobama zbog ubistva Olivera Ivanovića: Kosovska policija objavila slike

Policija je fotografije objavila uz odobrenje Specijalnog tužioca

  • 34
Osumnjičeni za ubistvo Olivera Ivanovića

Foto: Facebook/Kosovo Police

Uprava kosovske policije objavila je fotografije dve osobe za kojima traga, koje su, kako navode, povezane sa nerazjašnjenim ubistvom Olivera Ivanovića u januaru 2018 godine.

U saopštenju se navodi da su fotografije objavljene kako bi građani pomogli u identifikaciji osoba sa fotografija.

Kosovska policija pozvala je građane da ukoliko prepoznaju osobe sa fotografija pozovu broj telefona 0800/19- 999, pošalju mejl na info@kosovopolice.com ili da se jave najbližoj policijskoj stanici.

Policija je fotografije objavila uz odobrenje Specijalnog tužioca.

Podsetimo, Oliver Ivanović, čelnik inicijative "Sloboda demokratija pravda" ubijen je 16. januara 2018. godine u Severnoj Mitrovici, ispred prostorija stranke. Na njega je pucano s leđa, pogođen je sa šest metaka, nakon čega je hitno transportovan u KBC Kosovska Mitrovica, ali bez znakova života.

Sahranjen je 18. januara 2018. godine, u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju u Beogradu.

Ubica, ali i nalogodavci ubistva još uvek su nepoznati.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • R R

    21. novembar 2019 | 16:04

    Jesu ovi dvojica sa snimka Gospodje Trajkovic ? Pocelo je pocelo klupko se polako odmotava i svako ko je nekom uzeo zivot za to mora i da odgovara.

  • DonKihot

    21. novembar 2019 | 17:18

    Nase sluzbe bi trebalo da nam tumace ove podle, perfidne poteze siptarskih provokatora a ne da ostavljaju previse prostora manipulacijama i fovodjenja u zabludu solirokih narodnih masa...

  • Radovan

    21. novembar 2019 | 15:47

    Nece oni nikad ni otkriti ubicu, jer bi morali sebe da uhapse. Toboze im se svi tragovi zavrsavaju u Srbiji, pa onda licemerno zahtevaju od Beograda da im dostave "tajne" podatke, da oni kao satro tu istrazuju nesto. Prosto ubili coveka da zastrase Srbe na kosovu, i to onda podmecu Beogradu. Win-win kombinacija za njih. To bi bilo isto kao da su Turci posle sece knezova, optuzili Karadjordja da ih je on pobio da bi ostvario sto veci uticaj kod Srba.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA