Otkupili dug starca, pa ga ucenjivali ogromnim kamatama: Uhapšena paklena trojka iz Aleksinca

Osim nje privedena su još dva muškarca. Kod jednog od njih pronađeni su i bomba, puška i kokain

  • 5

Niška policija uhapsila je Aleksinčane S.S. (42), M.V. (34) i A.K. (27) zbog iznude. Sumnja se da su njih troje od 68-godišnjeg muškarca iznuđivali novac na ime njegovog duga od četiri hiljade evra prema jednoj osobi i uz pretnje zahtevali da plaća kamatu, što je on i činio – navodi se u policijskom saopštenju.

Kako saznajemo, oni su otkupili dug od čoveka koji je pozajmio novac oštećenom 68-godišnjaku, a zatim su počeli da mu prete i traže pare.

- On je plaćao enormne kamate i kada više nije imao para odlučio je da ih prijavi policiji. Oni su uhapšeni prilikom primopredaje novca – kažu naši sagovornici iz istrage.

Kako dalje navodi policija, prilikom hapšenja kod A.K. je pronađena bomba „kašikara“ a pretresom njegove kuće puška i manja količina kokaina, pa će on osim za iznudu, odgovarati i za nedozvoljeno posedovanje oružja i narkotika.

Kriminalnoj trojci je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će sa krivičnom prijavom biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Nišu.

(D.K.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Slave

    27. novembar 2019 | 08:30

    Svaka čast upravi policije Niš da nisu oni došli ovi iz Aleksinca ne bi ih ni dirali a druga stvar pogledaje fejs ovom S.S 42god. On javno organizuje borbe pasa i izbacuje klipove na drustvene mreze i ceo sup ćuti a svi znaju čime se on bavi.

  • Robert

    26. novembar 2019 | 14:40

    Po 20 godina robije za zlikovce!

  • Kica

    26. novembar 2019 | 14:36

    Kada ce hapsenja dilera i zelenasa u drugim gradovima. Ima ih ko kusih pasa a sto je najgore policajci ih stite a pojedini i saradjuju,pocev od pozornika pa do inspektora.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA