≫ 

Oglasilo se Ministarstvo spoljnih poslova nakon ubistva Srbina (22) u Bratislavi

Nikola (22) otputovao u Bratislavu zbog posla, porodica čeka telo da ga sahrani

  • 1
Nikola K. Sopot, poginuo u Slovačkoj, Bratislava, Slovačka tuča, pretučen Foto: Facebook

Nakon što je u nedelju oko 5 sati zorom, slovačka policija dobila poziv da se pred Glavnom poštom u Bratislavi nalazi mladić bez svesti, otkriveno je da je reč o Srbinu Nikoli K. (22) iz Malog Popovića kod Sopota. Kasnije je otkriveno da je mladić tragično nastradao u tuči, te da ga je navodno prebila grupa zemljaka, koje navodno nije poznavao.

Tim povodom kontaktirali smo Ministarstvo spoljnih poslova, odakle su nas obavestili da su u kontaktu sa nadležnim organima Slovačke.

- Ambasada Republike Srbije u Bratislavi je u kontaktu sa nadležnim organima Slovačke, u vezi sa slučajem preminulog državljanina Republike Srbije. Prema obaveštenju slovačkih organa, državljanin Srbije je preminuo 8. decembra od zadobijenih povreda u tuči ispred noćnog kluba u Bratislavi.

Ambasada Srbije u Bratislavi preduzima potrebne mere u skladu sa svojim nadležnostima i u kontaktu je sa nadležnim organima Slovačke u cilju informisanja o istražnim radnjama - rekli su za Telegraf.rs iz Ministarstva spoljnih poslova.

Kako informacija o ubistvu odjeknula domaćim medijima, saznalo se i da je Nikola u inostranstvu radio "kao fizikalac", te da je odlazio u Slovačku više puta. Porodica sada ima problem sa preuzimanjem tela, zbog čega se i dalje ne zna kada će biti sahrana.

Kako se saznaje, mladić je prebijen nasmrt u povratku iz picerije, a na osnovu snimka sa mesta nesreće, traga se za trojicom napadača.

(D. S/ B. P.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Goran

    11. decembar 2019 | 06:13

    Ovo su sve posledice srpske vlasti da je u Srbiji situacija bolja sa poslom i da moze normalno da se živi do ovoga nebi došlo. Sajta su nam napravili politicari sa okupljenim diplomama .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA