≫ 

Jezive scene udesa u Subotici: Automobili smrskani, vatrogasci sekli vozila da izvuku mrtve

Katastrofalni snimci i fotografije udesa koji je odneo dva života

  • 19
Saobracajna nesreca subotica Foto: subotica.com

U teškoj saobraćajnoj nezgodi na putu Subotica-Bajmok, na oko tri stotine metara od EKO pumpe, iz pravca Subotice, jutros oko 7 časova desila se teška saobraćajna nezgoda u kojoj su dve osobe iz vozila poginule na licu mesta.

Kako piše subotica.com, u teškoj saobraćajnoj nezgodi učestvovala su tri vozila, koja su pretrpela ozbiljna oštećenja, a poginuli su muškarci iz Bajmoka i Mišićeva.

Prema prvim informacijama, vozilo iz pravca Subotice je prilikom preticanja direktno udarilo u vozilo iz suprotnog smera. Na njih je potom naletelo i treće vozilo.

Poginuli su J. P. (46), vozač automobila koji je prouzrokovao nesreću, i P. P. T. (55), vozač automobila koji se kretao ka Subotici. Žena suvozač u vozilu koje je izazvalo nezgodu N. P. (45) je sa lakšim povredama prevezena u subotičku bolnicu.

- Za sada je konstatovana povreda ramena, u stabilnom je stanju, čekaju se analize, ako budu dobre, moći će da ide na kućno lečenje - rekao je za RTS pomoćnik direktora Opšte bolnice u Subotici Mirsad Maljanović.

Na dva automobila koja su se sudarila naletelo je i treće vozilo, ali nije bilo povređenih.

Na licu mesta posle policije koja je obezbedila saobraćajnicu, vrlo brzo je došlo više vozila hitne pomoći i vatrogasaca koji su ukazivali pomoć povređenima i vadili tela iz smrskanog automobila.

Subotica, saobraćajna nesreća Foto: subotica.com

Saobraćaj na tom delu puta je zaustavljen, a vozila se preusmeravaju na Tavankutsku obilaznicu, preko Ljutova. Saobraćajna policija je obezbedila put i upućivala vozače da se okrenu i nastave put alternativnim pravce. To su vozaći automobila većinom prihvatili, međutim stvorila se duža kolona kamiona koji nisu u mogućnosti da okrenu.

Kako je nezvanično rečeno, prekid saobraćaja bi trebalo da traje barem do pola 10. Ukoliko se ranije stvore uslovi za normalizaciju putnog pravca, vozila će se propuštati.

Subotica, saobraćajna nesreća Foto: subotica.com

Subotica, saobraćajna nesreća Foto: subotica.com
Subotica, saobraćajna nesreća Foto: subotica.com
Subotica, saobraćajna nesreća Foto: subotica.com

Subotica, saobraćajna nesreća Foto: subotica.com

Video: Užasan sudar na auto-putu u Češkoj

(Telegraf.rs/ subotica.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • majkan

    19. decembar 2019 | 09:48

    Nikad se necemo dozvati pameti. Blokada lepo svih automobila na 80km/h.Sanse za sudar mnogo manje,mozda cete stici malo sporije ali ziva glava.Mozda vi znate da vozite i mozda vam je malo 80km/h ali vise ima onih koji misle da znaju da voze i zbog takvih ginu i neduzni koji postuju propise!

  • Hd

    19. decembar 2019 | 09:29

    A sta je sa sudarom sinoc na Obr petlji novi put Milos niko nista cuti se?

  • 534

    19. decembar 2019 | 10:06

    Auto se ne vozi nogama nego glavom.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA