• 27

Malčanski berberin je napravio 1 grešku zbog koje je uhapšen iza ovog šipražja nakon 17 dana potere

Imamo snimak odvođenja Ninoslava Jovanovića u policijskom vozilu

  • 27

Ninoslav Jovanović, poznat kao Malčanski berberin, uhapšen je danas u svom mestu, i to kraj seoskog groblja, a nakon opsežne akcije policije.

Ovo groblje se nalazi izuzetno blizu njegovoj kući, na svega 250 metara, a skretanje ka groblju nalazi se svega 20 metara od dvorišta gde živi njegova porodica.

Malčanski berberin

Printskrin: Google Maps

Policija je munjevito reagovala na dojavu meštana da je Ninoslav viđen upravo u svom selu, na svega nekoliko stotina metara od kuće u kojoj mu žive roditelji i brat, i to u dvorištu komšije u čijoj je štali prespavao.

Malčanski berberin

Šipražje iza kojeg se krio; Foto: D. K.

On je tada, ipak, izmakao policiji za petama, ali znajući da nije mogao da ode daleko, policija je blokirala celo selo i ubrzo ga pronašla na groblju.

Policija

Policajci su krenuli ka selu Knez, a naša novinarska patrola je bila za njima; U jednom momentu se čulo TOOOOOOO; Znali smo da je uhapšen; Foto: D. K.

Kako je posvedočio komšija, Ninoslav je bio ispijen, prljav od blata i imao je bradu. Međutim, hitao je ka kapiji i nije gubio snagu ni izdržljivost da do poslednjeg trenutka beži.

Naša novinarka je danima na licu mesta, u istorijskom hapšenju osumnjičenog za otmicu devojčice. Ona kaže da su policajci krenuli ka selu Knez da ga pretraže, a onda se samo začuo njihov povik TOOOOOOO! "Znali smo da je pao", rekla je koleginica s terena.

Napravio je jednu grešku, ali fatalnu 

Jednu, ali fatalnu grešku napravio je Ninoslav Jovanović danas, a zbog koje je uhapšen. Naime, on je ogladneo, pa se zato vratio u svoje selo. Policija je, igrom logike, pretraživala šire područje, ali Berberin se ipak, potpuno neočekivano, vratio u svoje selo, gde su ga opazile komšije. Pitanje je kad bi bio uhapšen da je nastavio da se krije po napuštenim štalama u okolnim, zabačenim mestima.

Video: Ovaj snimak je Srbija čekala da vidi: Policija odvodi uhapšenog Malčanskog berberina

(Telegraf.rs)

Komentari

  • Marko Kraljevic

    Tooo junaci! Suprotno svim ocekivanjima, munjevito i bez gubitaka u ljudstvu i tehnici uhvacen dobro pripremljen i do zuba naoruzan manijak! Osvetlali ste obraz, nema sta

  • Djordje

    Koliko mora da Bude jovanovic u zatvoru to me Interesue a ovo ostalo Sam ja citao da su ga nasli u groblju

  • Valerija

    Ajde cerko sad u grad jos malo gotov raspust.sada smo bezbedni

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima