Stavljena tačka na svaku sumnju: Policija dala dokaz da je uhapšen pravi Malčanski berberin

Policija saopštila da je identitet Ninoslava Jovanovića potvrđen na osnovu otisaka prstiju

Posle hapšenja Ninoslava Jovanovića, poznatog Malčanskog berberina, na društvenim mrežama se povela rasprava o tome da li je uhapšen pravi Jovanović ili je u pitanju neko drugi.

Bilo je onih koji su reagovali na to što se na prethodnim fotografijama Ninoslava Jovanovića jasno vidi da je proćelav, navodeći da na fotografijama koje su nastale na dan hapšenja to nije slučaj.

Sada su se oglasili iz policije i potvrdili da je uhapšeni definitivno Ninoslav Jovanović.

Ninoslav Jovanović, Malčanski berberin

Ninoslav Jovanović na dan hapšenja Foto: Telegraf.rs

- Ministarstvo unutrašnjih poslova saopštava da je identitet uhapšenog Ninoslava Jovanovića (46) iz sela Malča kod Niša potvrđen na osnovu otisaka prstiju i da su utvrđivanje njegovog identiteta obavili kriminalistički forenzičari - navodi se u saopštenju MUP-a.

Iz policije su apelovali na građane da putem društvenih mreža ne uznemiravaju javnost i građane Srbije.

Podsetimo, potraga za Jovanovićem koji je osumnjičen za otmicu Monike Karimanović (12) iz Suvog Dola kod Niša, konačno je završena juče njegovim hapšenjem na groblju u selu Malča.

Potera je trajala 17 dana, a Jovanovićevom hapšenju prethodio je poziv meštanina Malče koji je pozvao policiju u 12 sati. Prijavio je da je u svom dvorištu video Malčanskog berberina. Navodno je prespavao u njegovoj štali, što je pretpostavio po uvaljanom senu.

U 14.15 sati na groblju u ovom selu policija je uhapsila Jovanovića.

Određeno mu je policijsko zadržavanja od 48 sati, a tužiocu je priznao da je oteo Moniku i ispričao kako.

(Telegraf.rs)

Komentari

  • Dado

    Ma koji bre berberin.. ko zna koga su nasli kao zamenu.. nekog jadnika kome su ponudili besplatan smestaj i obroke, samo da pristane da zameni berberina.. zato im i trebalo toliko vremena, dok su nasli slicnu osobu.. i sad kao to je on, otisci, gluposti, bla bla bla.. pa ko ce vise da im veruje...mogu da rade sta hoce i kako hoce...

  • Boban

    A gde je onaj pravi? Da nije možda u programu zaštićenog svedoka😎? Ne zavaravajte se, to je on. Čovek je bolestan, odavno je trebao biti stavljen na meru lečenja...Zakazale su institucije, sudstvo, zdravstvo, policija i to je cela priča.

  • saja

    Jedna najobičnija bitanga danima ne silazi sa stubaca novina.

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima