• 14

Razgovor oca Malčanskog berberina i Monikinih roditelja: "Nisam imao snage da vas zovem, a hteo sam"

Robert je prihvatio razgovor sa Duškom

  • 14

Duško Jovanović, otac Ninoslava Jovanovića pozvao je danas prvi put telefonom Roberta K., oca devojčice Monike (12) koju je Malčanski berberin oteo i zlostavljao 10 dana rekavši da je njemu i supruzi Slavici mnogo žao zbog svega i da su bili uplakani non stop dok dete nije pronađeno.

"Dobar dan, ja sam Duško, roditelj Ninoslava uhvaćenog... Hteo sam više puta da vas kontaktiram, ali nisam imao snage da vas pozovem, da podelimo našu muku", ovako je danas otac zloglasnog Malčanskog berberina pred novinarom "Telegrafa" započeo razgovor sa Robertom Karimanovićem, ocem dvanaestogodišnje devojčice koju je zločinac oteo 20. decembra u Brzom Brodu.

Robert je prihvatio razgovor sa Duškom, ocem uhapšenog Ninoslava i ni u jednom trenutku mu nije uputio nijednu ružnu reč. Iz slušalice čule su se njegove reči: "Dobro, razumem, hvala".

Robert Karimanović, otac Monike Karimanović

Robert Karimanović, otac male Monike Foto: Telegraf.rs

- Ja sam bio najsrećniji kad su dete našli, to vam od srca kažem, mnogo nam je teško, žao nam je deteta... Ako možete shvatite naš bol, našu muku... Kad su dete našli, nama je pedeset posto pao kamen sa srca, a on što je zaslužio brate, neka dobije... Zaslužuje da se veša dole kod spomenika (centar Niša) na turski način, da bude primer svima - drhtavim glasom, vidno uzbuđen pravdao se otac Malčanskog berberina Monikinom tati, očajan zbog zla koji je njegov sin učinio ćerki onog drugog.

Ninoslav Jovanović, Malčanski berberin

Uhapšeni Ninoslav Jovanović Foto: Telegraf.rs

Iz slušalice se ponovo čulo samo: "Jasno mi je, dobro, u redu, hvala...", široko Robertovo srce prihvatalo je izvinjenje nesrećnog čoveka.

Duško je nastavljao, iz njega su kuljale reči kao rana što krvari, kao da je sa svakom, makar malo muke nestajalo iz njegove duše.

- Pozdravite vašu suprugu i malu Moniku u moje i u suprugino ime. Ako treba neka pomoć, obratite se, dođite kod nas da porazgovaramo kao prijatelji, kao ljudi. Nama je stvarno mnogo žao male Monike, mi smo non-stop bili uplakani i žena i ja dok dete nije pronađeno, ako hoćete verujte. Hvala što ste čuli moj glas - na kraju je Duško poručio Monikinom ocu dok je sve više drhtao.

I opet, dvostruko hvala čulo se iz slušalice pre nego što je nastupila tišina.

Ninoslav Jovanović je devojčicu kidnapovao nakon što JU je namamio u vozilo predstavljajući se kao električar koji radi u njenoj školi.

Monika je pronađena 29. decembra u kući u Pasjači dok je Jovanović uspeo da za dlaku umakne organima gonjenja. Juče ga je u njegovom rodnom selu Malča primetio komšija Petar Cekić i prijavio ga policiji koja ga je ubrzo uhapsila na tamošnjem groblju.

VIDEO: Monikin otac posle hapšenja Malčanskog berberina: Osećam se radosno, maksimalna kazna za njega!

VIDEO: Na ovom groblju je Malčanski berberin primećen i odmah uhapšen

VIDEO: "Živela Monika!" Rodbina nestale devojčice proslavila najlepše vesti, reči dede teraju suze na oči

Video: Živela Monika! Rodbina nestale devojčice proslavila najlepše vesti, reči dede teraju suze na oči

(D. K.)

Komentari

  • Dvojnik

    Oni tri sedmice trace coveka koji lici na ovog bricu i koji ce pristati na njihove uslove.ovaj dvojnik je bio na robiji od 20 godina ali je upao kao brica i bice na robiji 10 godina.

  • Banjalučanka

    Kakav gospodin Monikin otac.Svaka ti čast dobri čovječe.Brz oporavak želim vašoj “lavici”

  • WILSON

    Brz veze da se izvinjava,samo staje čoveku na muku!!!

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima