≫ 

Kružio uznemirujući snimak samoubistva u Kragujevcu: Muškarac vikao, pa se isekao po vratu

Na snimku se vidi policajac koji nogom šutira nož dalje od čoveka i obilazi oko njega

  • 24
samoubistvi na ulicama Kragujevca Printskrin: Twitter/Pokvareni ananas

Dan je u Kragujevcu počeo užasnim scenama sa ulice. Nepoznati muškarac ubio se prerezavši sebi vrat na ulici. Dok su u njegovoj blizini dvojica policajaca, on je nožem, uz nekoliko ponovljenih pokreta rukom, sebi isekao vrat, obilno iskrvarivši. Nesrećni čovek je potom posrnuo i pao na beton.

Na snimku se vidi policajac koji potom nogom šutira nož dalje od čoveka i koji je istovremeno na vezi, najverovatnije sa kolegama.

Prema rečima očevidaca, on je najpre ušao u radnju u Glavnoj ulici, uzeo je nekoliko čokoladica i počeo da preti da će da se ubije, piše portal InfoKG. Navodno je jurio prodavačicu, a potom izašao i podigao ruku na sebe.

Oko njega se odmah okupio veliki broj prolaznika, koji su, kako pričaju, gledali čoveka nekoliko trenutaka u samrtnom ropcu.

Prema nezvaničnim informacijama, reč je o psihijatrijskom bolesniku.

Ovaj slučaj otvorio je jako važno pitanje - kako sistem rešava probleme psihijatrijskih bolesnika, kao i kako je moguće da se ovoliko oboleo čovek našao na ulici u nervnom rastrojstvu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Danko

    10. januar 2020 | 18:37

    Starsno, bas oba policajca nisu ni probala da mu pomognu da zaustave krvarenje. iskreno policjie nema nigde da setaju i da kotrlosu naselja sramota za ovaj pod znacima navoda grad, samo kombincije se rade ovde u Srbiji sistema nema ne postoji ,a da postoji za politicare i druge funkcionere zaboravila sam da voze skupe dzipove i automobile,a gradjani rade za neto platu od 28000-30000 din.

  • Komsija

    10. januar 2020 | 20:37

    Slazem se sa Nesom,u potpunosti.Decko je bio bolestan.Ne opravdavam ga,ali samo kazem bolest ne bira.Na raznim portalima citam ruzne komentare.Niko nije zasluzio da izgubi zivot na ovaj nacin.Sta je radio doktor kod kojeg je bio?? Doktor je taj koji je zakljucio da je podoban da bude vani. Druga stvar,tezak je njihov zivot bio,veoma tezak.Ovo sto je uradio,s obzirom da je bio miran i tih,moguce da je posledica straha sta ce mu se desiti.Jos jedna bitna stvar.Policajcima dati otkaz.Pokriva rukama oci??? To policajac,nisu umeli da se nose sa situacijom,mislili su posao im je da se druze sa gradskom mafijom,obezbedjuju im lokale,a zivot obicnog gradjanina??? Potpuno neprofesionalno.Izaci snimak svyda,pa kad su dopustili da se nesto objavi,da narod gleda kakva nam policija radi...strasno...Nek nam Bog sacuva pamet samo,a tanka je linija izmedju pameti i ludila.Zato gledajte svoje dvoriste a ne da sudite o drugima.Da smo narod,bolje bi smo prolazili.

  • Nesa

    10. januar 2020 | 19:23

    Kao prvo covek je do skora bio normalan razboleo se lak sam čuo od čoveka koji ga poznaje momak je imao tumor,predpostavka na mozgu ,nisu hteli da ga penzionisu radi u Energetici sto se tice policije svaka čast ovu dvojicu odmah izbaciti sa posla jer ovo je kad i beda nase policije mogli su da reaguju adekvatno ali oni su koliko vidim obučeni samo da biju izigravaju serije.Voleo BiH da se ovaj slučaj ispita do kraja inace covek je iz malih pcelicai ujedno saucesce porodici.Jadna si zemljo Srbijo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA